home Mobil Undgå at blive forstyrret af din iPhone

Undgå at blive forstyrret af din iPhone

Du har den på dig det meste af dagen. Den er ofte det første du kigger på om morgenen, og det sidste du kigger på, inden du giver dig til at sove. Det er selvfølgelig din iPhone, vi taler om. Den er svær at undvære, men i løbet af en dag kan den være skyld i, at du bliver forstyrret utallige gange.

 

Få mere tid til fordybelse

Der tikker mange push meddelelser ind på din iPhone i løbet af en dag, og du oplever helt sikkert, at du ofte lige bliver nødt til at tjekke, hvad der sker på displayet. Nogle gange er det vigtige beskeder, opkald eller oplysninger, som du bliver nødt til at reagere på nu og her. Sandheden er nok bare, at langt de fleste gange er det unødvendig information, som du ikke behøver at lade dig distrahere af. Slå push beskeder fra og undgå at din iPhone opsluger for meget af din kostbare tid i hverdagen. Ved at slå de fleste af dine notifikationer fra, får du mere ro til at fordybe dig i din hobby. Samtidig giver det dig også mere tid til samvær med familie og venner, hvor du ikke behøver at bekymre dig om, hvad der sker nede i din lomme. Ved at slå dine push beskeder fra kan du få nemmere ved at koncentrere dig om netop det, du er i gang med, hvilket tilmed er sundt for dit sind.

 

Hvordan slår du dine push beskeder fra på din iPhone?

Det er nemt og hurtigt at slå dine meddelelser fra på din iPhone. Der findes forskellige guidelines på internettet, som kan forklare dig, hvordan du gør. På din iPhone findes der en funktion, som gør det muligt at vælge, hvilke meddelelser du ikke ønsker at modtage beskeder fra. Du behøver altså ikke at slå alle dine push beskeder fra, men kun dem, som du ikke mener er relevante. Eksempelvis kan du vælge at modtage meddelelser fra beskeder, opkald og påmindelser fra din kalender, men ikke meddelelser fra Facebook, Instagram og Snapchat. Omvendt kan du også vælge at modtage meddelelser fra visse apps, som du ikke modtager meddelelser fra på nuværende tidpunkt. Det betyder at du slipper for at gå forgæves ind på appen for at tjekke, om der er sket noget nyt. På den sparer du også noget af din tid i hverdagen.