home Energibesparelser Udskift din boligs vinduer og spar penge

Udskift din boligs vinduer og spar penge

Hvis man ønsker at spare penge på varmeregningen, kan det være en rigtig god idé at tjekke vinduers og døres stand. Vinduer af ældre karakter har det med at isolere dårligere end nyere vinduer. Opnår man en bedre isolering, vil man få en mindre varmeregning hver måned. Det er ikke blot på varmeregningen, der kan spares penge. Udskifter man boligens gamle vinduer med nogle nyere og energivenlige vinduer, vil boligens værdi ligeledes stige. Ved investering i nye vinduer kan man altså både opnå mindre varmeregning og større værdisætning i boligen. På den måde er det muligt at lave store besparelser og i sidste ende tjene penge på investering i nye vinduer.

nye vinduer

Hold varmen inde og kulden ude

Vinduerne er et af de udsatte steder på huset, når der tales om isolation. De nyere vinduer isolerer som nævnt langt bedre end ældre vinduer. Ældre vinduer, der måske også er slidte, vil være dårlige isolatorer. Nye vinduer, derimod, besidder nye og bedre kvaliteter på netop dette område. Lågerne i vinduespartiet er forbedret, hvilket medfører, at der ikke udskilles luft i åbningerne. Glassene er også forbedret, så de er i bedre stand til at holde den kolde luft ude. Det er ikke blot den kolde luft, der holdes ude. Den varme luft holdes også inde, hvormed varmekilderne i huset bruger mindre energi. Der er altså penge at spare, når man vælger at udskifte vinduer i boligen.
Husk i øvrigt, at det er muligt at få kontakt Energitilskud, når du skifter til nye energibesparende vinduer.

Internettet kan give besparelser

Man kan sågar også spare penge, når vinduerne skal købes. Hvis man orienterer sig på internettet efter nye vinduer kan der være penge at spare. Internettet giver ikke blot pengebesparende fordele. Udvalget af vinduer viser sig tit og ofte at være større, idet man bruger internettet til sådanne indkøb. Derudover giver køb af vinduer på nettet også en større fleksibilitet og sparer ligeledes for en del besvær. Ønsker man at spare penge på varmeregningen eller få en større værdisætning på boligen, kan det altså være en god ide at investere i nye vinduer, hvilket fordelagtigt kan gøres på internettet.