home Livsstil Spar penge og få et sundere helbred med e-cigaretter

Spar penge og få et sundere helbred med e-cigaretter

Er du ryger, men kunne du godt tænke dig at spare nogle af alle de penge du bruger på cigaretter? Eller måske er du lidt nervøs for hvad de almindelige cigaretter gør ved dit helbred, men du vil alligevel ikke smide smøgen helt. Eller også prøver du helt på at stoppe med at ryge, men synes at det virker lidt for udfordrende bare lige at stoppe fra den ene dag til den anden.

I alle tilfælde, kan e-cigaretten måske den helt rigtige løsning for dig. E-cigaretten er en elektronisk cigaret, som består af et stålhylster, der indeholder en patron med væske i, som man kan få med forskellige smage. Derudover er der et batteridrevet varmelegeme i, der varmer væsken op, som bliver til damp, så det ligner røg.

 

Fordele ved e-cigaretten

Der er mange fordele ved at skifte den klassiske cigaret ud med en e-cigaret.

E-cigaretten er for dig der gerne vil have et alternativ til de almindelige skadelige cigaretter. Men hvorfor egentlig skifte til e-cigaretter? Her er nogle af fordelene:

  • Du kan spare helt op til 80% ved at købe e-cigaretter, i forhold til hvis du køber almindelige cigaretter.
  • E-cigaretter er sundere for dit helbred. Det er sundere at dampe, da der ikke kommer tjære eller andre giftstoffer ind i din krop, i sammen omfang som der gør med almindelige cigaretter.
  • Dermed er det heller ikke så skadeligt for miljøet eller dine omgivelser, så du nedsætter risikoen for passiv rygning ved at skifte til e-cigaretter.
  • Du undgår dårlig ånde og lugten af tobaksrøg i dit tøj og evt. dit hjem,
  • Med e-cigaretter skal du heller ikke længere tænke på misfarvning af tænder.

 

Lyder e-cigaretter som en attraktiv løsning for dig? Der findes en masse forskellige varianter og smage på markedet. Så giv det et forsøg, og spar dig selv for en masse udgifter, og sikre dig selv et bedre helbred i fremtiden.