home Livsstil Skab overblik i hverdagen ved at skrive tingene op

Skab overblik i hverdagen ved at skrive tingene op

Der er meget at se til i hverdagen, derfor kan det være svært at huske og holde styr på det hele.

En whiteboard tavle kan være med til at holde styr på hinandens aftaler. Det kan være børnene skal noget forskelligt, Ida skal til svømning, Mads skal til dans, derfor kan det være en stor hjælp, at få det skrevet op på tavlen.

Sådan skaber I overblik

I kender det sikkert godt, det hele er lidt uoverskueligt, hvem er det nu, der skal hente og bringe? Hvornår var det nu, at I skulle afsted til den der fødselsdag? Det kan skabe en masse uhensigtsmæssige og unødvendige diskussioner, som der slet ikke bør være i en i forvejen travl hverdag. Her er det vigtigt, at man får det mest mulige ud af de timer, man har sammen som familie, derfor er det dumt at bruge tiden på ligegyldige skænderier eller uenigheder.

Skriv alle navnene op på dem, der er i familien, det er lige meget om I er 2 eller 4, det er jeres familie, der skal tages udgangspunkt i. Skriv navnene i venstre side. Herefter skriver I mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag i toppen af tavlen. Derefter skal der laves inddelinger, så hver person, kan få skrevet sine aktiviteter ind for den kommende uge. Det kan som sagt være, hvor lange skole- og arbejdsdagene er, og hvilken sport I skal til. Derudover kan I også have en tavle, som I kan bruge ift. madlavning og pligter. Hvem skal lave mad, hvornår og hvem sørger for at der skal støvsuges, rengøres badeværelse, vaskes gulv osv. Det er en rigtig god måde, at I som familie vil kunne skabe et overblik på, men også få skabt nogle rigtig gode rammer, der gør det nemt at navigere i og dermed at undgå en masse diskussioner.