home Gør-det-selv Sjove aktiviteter for både store og små

Sjove aktiviteter for både store og små

Det er vigtigt for børn at være kreative. Det stimulerer deres udvikling, og hjælper dem med at udvikle sociale bånd til både andre børn og voksne. De fleste familier har en stram hverdag og når weekenden kommer, så kan den ofte være proppet med aktiviteter og begivenheder. Derfor kræver det ofte, at man planlægger de forskellige aktiviteter i hjemmet på forhånd.

En hyggelig aktivitet, som hele familien kan deltage i, er at lave mad sammen. Dette er en aktivitet, som alle har glæde af. Derfor er det oplagt at få hele familie med ud i køkkenet. De mindste skal du selvfølgelig holde et ekstra øje på, og kun give dem opgaver, som er alderssvarende. Du kan eventuelt starte med noget simpelt, som at røre en dressing eller mikse en pandekagedej sammen.

Elsker dine børn også at være kreative? Lav din egen T-shirt, er en sjov måde at være kreativ på. Du kan enten vælge et finde et gratis design på nettet, eller lade din børn designe jeres T-shirts. Dette kræver kun, at du investerer i noget papir og maling. Det godt tip er at vælge maling, som er vandbaseret. Nu er det kun fantasien, som sætter grænser. Når kunstværkerne er tørre, kan du scanne billederne og uploade dem. Det er ofte muligt at vælge mellem mange forskellige T-shirts og farver. T-shirts passer ind i alle børns garderober, og hvis du sørger at vælge en T-shirt i en farve som matcher dit barns garderobe, så kan dit barn få endnu mere ud af sin hjemmedesignede T-shirt.