home Livsstil Seje børn skal have seje tasker fra Jeva

Seje børn skal have seje tasker fra Jeva

De fleste kan sikkert huske det. Det der øjeblik, hvor man blev sluppet løs i en forretning med vægge fyldt af farverige skoletasker og matchende penalhuse.

Det var, og er stadig, altid stort, når man skal ud og have en ny skoletaske. Dette gælder især, når der er tale om ens allerførste skoletaske, som man skal ud og lede efter.

Det er et stort øjeblik for både børn og forældre, men det er vigtigt lige at træde et skridt tilbage og ikke bare lade sig blive forblændet af taskernes udseende.  Ergonomi og komfort er mindst lige så vigtigt som design, når det kommer til skoletasker.

Der er mange tasker at vælge mellem på markedet, men hvis ens barn skal have en rigtig sej rygsæk at vise frem til kammeraterne i skolen, samtidig med at tasken er ergonomisk korrekt, kan valget eventuelt falde på en af de mange smarte skoletasker fra det danske mærke Jeva.

De kommer med i et væld af forskellige farver og mønstre, således man kan finde den helt rigtige, fede taske, som kan være ens barns trofaste makker i skolen hver eneste dag.

De kommer i både lyserøde, røde, blå, grønne og sorte farver og med blomster, ugler, militærprint og seje fodbolde, så uanset hvilke farver og interesser ens barn har, så kan man nok helt sikkert finde en taske, som ens barn vil elske at have med sig i skole – uden det går ud over barnets holdning.

 

Ergonomi behøves ikke være kedeligt

Når der er tale om rygsække, er det enormt vigtigt, at der er fokus på ergonomi. En rygsæk kan hurtig blive tung at have på ryggen, så derfor er det vigtigt, at der bliver passet på ens barns ryg og skuldre ved at købe en skoletaske, hvor der er fokus på komfort og ergonomi.

Alle Jevas skoletasker er udviklet og produceret med fokus på børns sundhed og korrekt ergonomi – men ergonomi behøves ikke være kedeligt! Vælger man en skoletaske fra Jeva, er man ikke blot garanteret en sej skoletaske, men en taske, som med garanti hverken giver dårlig holdning eller dårlig ryg – uanset hvor mange bøger, der bliver lagt i tasken.

Skoletaskerne fra Jeva er derudover produceret af de bedste og mest holdbare materialer, og alle taskerne er 100 % fri for skadelige stoffer – det er godt for både barn og miljø.