home Gør-det-selv Sådan laver du det bedste gør-det-selv event

Sådan laver du det bedste gør-det-selv event

At stå for et event, er ikke lige det første man tænker på, når man prøver at leve et stress-frit liv. Og dog er man nødt til at planlægge en hel del, for at opnå det bedste. Hvis du står i den situation hvor du skal lave et event, så er det måske en god idé, at få lavet en plan i god tid. Her kan man købe en notesbog, en kalender eller finde en online eventplanner, der kan hjælpe med at holde styr på de forskellige kontakter. En online eventplanner kan hjælpe med at gøre det hele lidt mere mobilt, så du ikke behøver at have en hård flade at skrive på, eller en blyant i lommen. At have en plan for hvordan du slå til det hele, kan give et kæmpe overskud, da det giver en mere visuel tilgang til eventet. Her kan man altså også finde noget inspiration på nettet, og se hvordan man egentlig gerne vil have at det skal se ud, og måske også lave et moodboard, eller tegne det man ønsker som resultat af eventet.

Gør dit event til noget særligt

Når man skal til at finde ud af hvad essensen af eventet skal være, kan man hurtigt gå hen i den dyre bane, og tænke for stort. I nogle tilfælde er det faktisk bedre at tænke i mindre baner, og det vil sige at man skal kunne forstå, at mindre er nogle gange mere. Det vil altså sige, at man faktisk godt kan imponere med små ting man har planlagt, så længe de er ordentlige og gennemtænkt. F.eks. kan man købe nogle bolcher med logo på, se topsupplies.dk, for at give sit event et specielt præg. Dette vil give et indtryk af at man har tænkt meget over eventet, og at man tydeligt har styr på virkemidlerne i sådanne sociale situationer. Dette vil altså i sidste ende skabe noget positive omtale samt komplimenter.

Vær ikke bange for at spørge om hjælp

Når man selv skal stå for noget så stort som et event, kan det næsten ikke lade sig gøre uden hjælp. Det kan derfor ikke skade at spørge nære, om en hjælpende hånd og gøre dette til en lille hyggelig begivenhed. Her er det altså vigtigt, at det ikke bare bliver en stressende opgave, men at man faktisk kan nyde at være sammen og arbejde med projektet. Hav det sjovt!