home Livsstil Når morgenen skal være lidt ud over det sædvanlige

Når morgenen skal være lidt ud over det sædvanlige

Brunch er en sammensætning af det engelske breakfast og lunch, og det er for alvor kommet for at blive på de danske restauranter. Ofte er det i weekenderne at restauranterne og caféerne er fyldt med ivrige gæster, der tager for sig af de kolde såvel som lune retter, men er der noget der skal fejres, eller har man bare lyst til at gøre ens morgen lidt mere spændende, så kan en lækker brunch også sagtens nydes i hverdagene.

Så skal man forkæle sig selv, sin familie eller venner lidt ekstra, så er en brunch altid en rigtig god ide. Her er der altid noget for en hver smag, og det er en god måde at få presset kvalitetstid med ens kære ind i en ellers hektisk hverdag og weekend, hvor der hurtig kan være mange planlagte aftaler arbejde og andre aktiviteter.

 

En solid start på dagen

Uanset hvornår på ugen man beslutter sig for at forkæle sig selv med en lækker brunchplatte eller brunchbuffet, giver det altid en god og solid start på dagen. Så skal lørdagen bruges på at shoppe med veninderne, skal man holde fødselsdag for familien, eller skal man planlægge en hyggelig date, er brunch altid et oplagt valg.

Brunch består både af lækre, varme og kolde retter og selvfølgelig er der altid klassikerne såsom æg, bacon og lækker friskbagt brød spædet op med lækker frugt og lidt sødt til ganen, og sat sammen med en dampende varm kop kaffe eller et glas friskpresset juice, er man sikret en fantastisk morgen.

Skal morgenen være lidt ud over det sædvanlige, uanset om noget skal fejres, eller blot fordi man har lyst til lidt ekstraordinært en morgen, så kan en appetitlig brunch altid gøre hver dag lidt mere speciel.

En brunch er altid en god anledning til at tilbringe lidt ekstra tid med dem, man har nær. Den hyggelige stemning, duften af frisklavet mad og selvfølgelig også smagsoplevelserne giver altid noget at tale om, og er man til de lidt mere utraditionelle brunchretter kombineret med de gode klassikere, kan man eventuelt tage et kig forbi Olivia Brasserie i Vintapperstræde i Odense.