home Rejser og ferie Mangler du inspiration til sommerrejsen? Rejs til USA

Mangler du inspiration til sommerrejsen? Rejs til USA

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det er ved at være tid til at bestemme hvor rejsen skal gå hen. Det bliver mere og mere populært at tage til USA, og rejse rundt til så mange stater som muligt, og så alle de store seværdigheder. USA er et meget populært rejsemål, da det er et land, der indeholder alle de ting, man normalt rejser ud for at finde. Lækre strande med varme bølger, massevis af storbyer og butikker, og hyggelige småbyer med masser af lokal kultur.

Rejs til USA

Storbyferie og charterferie i én – tag til Los Angeles.

Et af de mest populære stater at rejse til, er Los Angeles. Los Angeles e en by, der summer af liv, og samtidig kan du koble af ved det lækre Stillehav. Californien er en stat, der har varme og solskin hele året rundt, så du kan ikke kun tage dertil i sommerferien, men også hvis du føler for at komme væk fra vinteren.
Los Angeles er verdenskendt for deres lange række af turistattraktioner, og der er med sikkerhed noget alle i familien ville finde glæde i. I kan besøge Universal Studios eller Disneyland, som er to er verdens mest kendte forlystelsesparker. Udover det er der det kendte Hollywood skilt, og ’’Walk of Fame’’. Hvis i er mere til kultur, er der endeløse rækker af museer og parker.

Hvis i er mere til at ligge på stranden og slappe af, man i tage til Santa Monica, som er en hyggelig kystby, der ligger ud til en lækker strand, hvor i kan slappe af og nyde det varme vejr.
Læs mere og find din rejse ved at klikke her.

Forevig din ferie med et kamera

En ting, der betyder meget for den moderne dansker, er at dokumentere og forevige oplevelser. Vi går alle rundt med et kamera i vores telefon, men hvis man gerne vil kunne se tilbage på sine oplevelser i god kvalitet, skal man have sig et ordentligt kamera.

Der er mange forskellige slags kameraer. Et slags kamera der er meget populært, er et spejlreflekskamera. Med et spejlreflekskamera får du et kamera, der tager billeder i højeste kvalitet. Du kan finde det i alle størrelser og prisklasser, så du kan finde et, der passer præcis til dig og dine formål.

Et andet slags kamera, der er meget populært, er et action kamera. Her får du et kamera, du kan hænge fast f.eks. omkring maven, så du kan optage i mens du f.eks. står på ski.
Se mere på www.foetex.dk. og find alle slags kameraer og udstyr.

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen.