home Livsstil Løft din boligindretning til et nyt niveau

Løft din boligindretning til et nyt niveau

Trænger din indretning til nyt liv, og ønsker du, at den skal stå ud fra mængden, så skal du læse med her. Mange vælger i dag den stilsikre stil, hvor alt er rene linjer, sort og hvidt og langt hen ad vejen virker meget sterilt. Ønsker du derimod en mere varm indretning, som oser af skandinavisk design og kvalitet, samtidig med at det er unikt, og noget som langt fra de fleste har, så skal du kigge i retningen af Broste Copenhagen.

Nutidigt design med nordisk udtryk

Broste Copenhagen er interiør af høj kvalitet, som har et nutidigt design, hvor et stærkt nordisk udtryk kommer til liv. Det ses blandt andet tydeligt i mærkets serier af stentøj, som har et unikt og råt design, du ikke vil kunne få andre steder. Du vil altså hurtigt kunne give et frisk pust til det traditionelle middagsbord med stel fra Broste Copenhagen. Stellet bryder med de traditionelle rene linjer, der oftest er omkring spisebordet og stel.

Indretning til hele hjemmet

Det er dog ikke kun stel, der er at finde fra Broste Copenhagen. Brandet kan bruges i alle henseende, når det kommer til boligindretning. Der er for eksempel flotte, store og karismatiske tæpper til stue eller køkkengulvet. Lamper til både stue, kontor og soveværelse. Et bredt udvalg af forskellige køkkenredskaber og glas. Og som noget meget passende til det nordiske udtryk, så er det også mulige at få den perfekte barvogn til mandehjørnet i stuen eller som et æstetisk møbel til køkkenet. Barvognen findes både i sort og i messing, så den passer godt ind i de fleste indretninger. Barvognen kan både bruges som decideret barvogn eller som et fint møbel, hvor der kan stå vaser og lysestager fra Broste Copenhagen.