home Teknik Køb et webhotel og gør dit website hurtigere

Køb et webhotel og gør dit website hurtigere

Med internettets store betydning i vores samfund i dag, er det alfa og omega at være til stede og meget synlig online som virksomhed eller forening eller blogger eller anden form for organisation. Det giver nemlig dig – eller jer – der får den største mulighed for at nå ud til et meget bredt og alsidigt publikum af brugere. Og det er jo kun en god ting – især, hvis du har en virksomhed, der prøver at sælge en service eller et produkt. Men har du kigget på eller fået nogen til at gennemgå dit website for nyligt? For det kan være at hastigheden ikke længere er helt, hvad den har været. Det kan skyldes mange ting, blandt andet:

  • For store billeder
  • For tung grafik
  • Generelt for meget indhold
  • Manglende opdatering
  • Manglende backup

Hvad gør dårlig hastighed for mit website?

En høj indlæsningstid er det samme som dårlig hastighed. Og er indlæsningstiden for dit website høj, kan det være en meget frustrerende og tidskrævende oplevelse at skulle benytte sig af dit website som bruger. Og det er et dårligt signal at sende til potentielle kunder. For man kender det selv; tager indlæsningen for lang tid, så hopper man væk fra websitet og ind på en anden lignende side.

Behold dine brugere

Der er nemlig mange om buddet. Derfor handler det om at være så attraktiv som muligt for dine brugere, hvis du vil have dem ind og læse dine informationer eller købe dit produkt på dit website. Derfor skal det være en god oplevelse for dem at bruge dit website, hvilket inkluderer en hurtig hastighed.

Forbliv synlig på Google

Dårlig hastighed kan også spille ind på dit websites placering på Google, hvilket er ret essentielt for at blive fundet som virksomhed for eksempel. Google vælger nemlig, hvilken placering de forskellige websites får, blandt andet ud fra, hvor mange brugere, der hopper direkte fra websitet ved besøg på den første side.

Webhotel kan hjælpe på hastigheden

Der er som nævnt mange ting, der kan spille ind på hastigheden på dit website. Og det kan få dine brugere til at smutte over til et bedre fungerende website, hvilket er det ultimative nederlag. Derfor er det vigtigt at overveje, hvilke muligheder der er for at optimere websitets hastighed. Og dét kan du få hjælp til med et webhotel.

Et webhotel lagrer dine data

Et webhotel lagrer dine data, så de sendes derfra til din bruger fremfor at ligge direkte på websitet og dermed tynger dit indhold ikke længere websitets hastighed.

Et webhotel laver backups

Derudover kan et webhotel lave daglige backups, som er en ting de fleste ikke lige tager højde for medmindre man er professionel inden for faget. Og har man ikke fået taget en backup, kan hele websitet lige pludselig crashe.

Derfor er det vigtigt at du undersøger muligheder for webhoteller, som du kan finde her.