home Livsstil Her kan du spare ved julegaveindkøb

Her kan du spare ved julegaveindkøb

Julen nærmer sig med hastige skridt – en fantastisk tid, som flere af os ser frem til i lang tid. Julestemning, julemarkeder og generelt en helt masse familie hygge, som jo er helt fantastisk. Det er selvfølgelig ikke os alle, som er kæmpe fan af denne dejlige tid, men der skal selvfølgelig også være plads til forskelligheder, hvilket kun er godt for menneskeheden i store træk. Nogle af fan af sommer og varme, og andre er fan af jule og snefald.

 

Julen betyder for stort set for os alle, at der skal handles julegaver. Nogle ser det som en stor udgift, hvilket det i mange tilfælde også er, da det selvsagt ikke er helt billigt at købe julegaver til en stor familie, men heldigvis får vi ofte nogle gaver den anden vej, som måske kan udligne den store udgift en lille smule. Men du behøver ikke nødvendigvis at købe de dyreste julegaver du kan, der findes nemlig nogle små staldtips, som kan skære lidt af udgiften af.

Brug det store hit ’Black Friday’ til at spare penge

Som du nok ved, så er det helt store hit fra USA også blevet stort i Danmark – nemlig Black Friday. Denne dag har i USA i mange år været lig storshopping, hvor man har kunne nærmest ”stjæle” produkter fra butikkerne, til nogle helt uhørt lave priser. I Danmark har vi så prøvet at tage konceptet med over, hvor man dog ikke helt har samme metode som i USA, i Danmark er det nemlig næppe de helt store summer og op til 80% du kan spare på det nye fjernsyn, men nærmere et sted mellem 15-30%. Hvilket helt afgjort også er værd at tage med.

Hvis du kan spare 20% på alle dine julegaveindkøb, så kan dette også blive til en fornuftig besparelse. Hvis du køber julegaver for 5.000 kroner, så kan du faktisk spare helt op mod 1.000 kroner, hvilket jo klart er værd at tage med. Du skal formegentlig alligevel have købt dine julegaver, så hvorfor ikke gøre det sidst i november, fremfor at vente til den 20. December.

De populære julegaver

Du kan spare penge på mange af de helt normale og populære julegaver. Vi har formegentlig alle et familiemedlem, som ønsker sig noget tøj. Dette kunne være en lille fin taske eller et par nye cowboybukser, men uanset hvad, så har du med garanti muligheden for at spare op til 20% på denne type af varer op mod jul.

Hvis du står og mangler en større julegave til dig selv, hvis du f.eks. har ønsket dig penge til jul, så kan man godt tage forskud på glæderne, og vælge at shoppe lidt på denne store shopping dag. Hvis du f.eks. mangler en ny spisebordslampe, som ofte kan koste lidt mere end hvad vi normalt shopper for, så kan det med garanti godt betale sig at købe denne på Black Friday.