home Hus og have Den helt store ’must-have’ flytte guide

Den helt store ’must-have’ flytte guide

Hvis du fornyeligt er flyttet i ny bolig, herunder både hus eller lejlighed, så ved du også bedre end nogen anden at man hele tiden vil opleve at mangle noget, eller at have glemt en vigtig detalje. Det er ofte frustrerende at føle at man mangler noget, hvilket også er derfor vi vil forsøge at hjælpe dig med at huske nogle af de vigtigste elementer når man flytter. Du er uden tvivl klar over at du skal bruge møbler, samt andre åbenlyse ting, hvorfor du vil opleve at ingen af disse oplagte ting vil blive nævnt i denne guide – men nærmere de elementer som man ofte glemmer når man flytter i ny bolig.

Mens man flytter, så er ens umildlbare tanke blot at man skal komme på plads i det nye lejemål, men netop denne tankegang gør ofte, at man kan glemme nogle af de vigtigste elementer i hjemmets indretning. Det at samle møbler og få alt det resterende pap ud i en fart overskygger nogle gange den sikkerhed man også skal huske at vægte højt!

Husk sikkerheden!

Netop sikkerhed er et område hvor vi alt for ofte glemmer. Så noget af det første du bør foretage dig når du flytter ind er at sikre dig at sikkerheden er i orden. Her tænkes der specielt på brandalarmer – et simpelt must have i enhver indretning. Dette er under alle omstændigheder vigtigt, men især hvis du bor i en boligblok, hvor dette ikke er med som standard. Hvis du f.eks. bor på tredje sal, så vil det være ret katastrofalt hvis du ingen brandalarm har og at branden starter i de nedre lejligheder. Så for alt i verden husk at få købt brandalarmer!

Noget andet du bør have, som er ideelt at anskaffe sig når man flytter er noget at anbringer værdigenstande i. At have et sted at anbringe værdigenstande sådan at de er sikret mod indbrud og andre uforudsigelige situationer er guld værd! Et simpelt brandsikkert pengeskab er et noget af det bedste man kan købe til sig selv – det sikrer dig mod nogle ubehagelige oplevelser.

I øvrigt – nu da vi er ved sikkerheden, så bør du også sikre dit inventar noget bedre. Her foreslår vi noget så simpelt som nogle skåne ’puder’ under dine møbler, sådan at gulvet ikke bliver ødelagt. Vi vil nemlig gerne beskytte vores ejendele – dette er nemlig ligesom at vi beskytter vores andre ejendele, blandt andet vores telefoner, som vi altid er påpasselige med og hvor de fleste i dag har monteret et panserglas, så skal vi passe på vores genstande.

Så du bør få sikret disse simple elementer når du flytter i ny bolig – så er du bedre sikret uden at det koster alverden! Få flere tips i vores mere praktiske artikel om valg af flyttefirma her.