home Livsstil Guide til oplevelser med kvinden i dit liv

Guide til oplevelser med kvinden i dit liv

Det kan være rigtig svært at planlægge oplevelser med kvinden i dit liv. Især hvis du ikke ved hvad der interesserer hende, og du måske skal invitere på dates. Dog bør du sagtens kunnet finde ud af at planlægge en hyggelig dag på egen hånd, også ved hjælp herfra. Det kan nemlig være svært om hun er til film, ud og spise, en tur i svømmehallen eller bare en gåtur.

Hvilken oplevelse til kæresten?

Det kan være svært at vælge hvad der skal inviteres på. Det er vigtigt at få oplevelser med mennesker man har kær, for at få nøglen til et godt forhold. Så vil du have i to skal blive til noget, eller hvis du blot ønsker at gøre parforholdet bedere, så find nogle oplevelser som bliver valgt ud fra din kærestes interesser, og ikke dine.

Der er ingen tvivl om at det kunne være fedt, hvis du fandt noget i begge interesserede jer for. Men det er ikke sikkert du kender til hendes interesser. Der er forskellige typer af kvinder, og forskellige interesser. Måske det kan hjælpe dig lidt, hvis du finder ud af hvordan kvinden i dit liv er som person.

Hvilken type er hun?

Den rolige; Kvinden der er rolig, har stærke værdier omkring medmennesker. Piger der har brug for aktiviteter der er rolige, og ikke kræver en masse.

  • Du kan eventuelt invitere hende på et par timers spa, eller en tur i kurbad i en svømmehal.
  • Du kan også tage på picnic i skoven, eller andre steder som f.eks. stranden?

De energiske; Kvinden som elsker action, og oplevelser som er fuld af eventyr. Det er oftest de kvinder som har lyst til en del sexuelt.

  • I kan tage til en klatrepark, og give den gas.
  • Der er også escaperoom, hvor det gælder om at finde en nøgle, uden vagten vågner.

Den kreative; Kvinder der elsker at lave kreative ting, og komme ud og lave noget kreativt, noget med kultur.

  • Tag ud og skate på en skaterbane, hvor i kan hjælpe hinanden, og gå udover grænser.
  • Tage på museum, eller en god skovtur.

Den målrettede; Det er oftest de piger der har brug for planlægning, og det er dem som har behov for at lede, og eventuelt tage ansvar.

  • Tage i klatrecenter, hvor i kan klatre på forskellige niveauer, og samarbejde.
  • Kanotur er også en god ting hvor i kan få parforholdet i top.