home Energi Grøn energi og vind energi går hånd i hånd

Grøn energi og vind energi går hånd i hånd

Hvis der er noget, der giver god mening – så er det grøn energi. Grøn energi går hånd i hånd med vind energi, som er med til at sikre en kontinuerlig tilførsel af energi til verdensbefolkningens stigende elforbrug. Og når du benytter grøn energi, så kan du også gøre det med god mavefornemmelse. Der bliver sparet på miljøet allerede belastede ressourcer og det er med til at give mere end det tager på jordens klima.

I Danmark er vindenergi en af de grønne energikilder, som farer frem og det har dyrenesenergi.dk godt bemærket. Her har fokusset været fra start, at der skulle leveres mere grøn energi fra vind energi. Du får en bæredygtig energipolitik hos dem, som både du og jorden kan være stolt af.

Grøn energi til dyrerenes fordel

Vind energi er en af de mest bæredygtige leverandører til energiselskaberne, da vindmøllerne ved hjælp af vinden kan levere 100 gange så meget energi, som den bruger til at fremstille energien. Det gør den til en ubegrænset ressource, som ikke slipper op. Vinden er for evigt, det samme gør sig ikke for kul, gas og andre råstoffer. Derfor er disse vedvarende energikilder de allerbedste, som vi kan vælge at investere i.

Når du vælger dyrenesenergi.dk, så får du ikke bare en fremtid, hvor der er fokus på bæredygtig energi, der ikke belaster miljøet – du får også en energi leverandør, som levere overskuddet til Dyrenes Beskyttelse. Du får en ny mulighed hos dem for ikke bare at støtte klodens fremtiden, men i høj grad også dyrenes velbefindende. Dyrenes energi er for dig, der vil vores planet og dyr det bedste.

Det får du ud af at vælge dyrenes energi

Når du vælger at få el og naurgas gennem Dyrenes energi, så få du meget andet end blot el til din bolig. Samtidigt støtter du nemlig også med en fast donation til Dyrenes Beskyttelse, så du kan være med til at skabe bedre vilkår for dyrene i samme ombæring. Dermed bidrages der altså både til dyrevelfærden samt vores egen velfærd i en grønnere verden med bæredygtige energikilder.

Det er desuden ikke særligt besværligt at skifte over til Dyrenes Energi, da du blot beholder det samme el ledninger og dit nuværende målere. Det kræver altså ikke særligt meget at blive en del af et grønnere tiltag, og du kan også blive ringet op for en uforpligtende snak og dine muligheder.