home Livsstil Forkæl dig selv med en tur til frisøren

Forkæl dig selv med en tur til frisøren

Det kan være svært at finde tid til sig selv i en travl hverdag, hvor der både skal være fokus på arbejde og familie. Det kan være stressende og hårdt, at være på hele tiden, og derfor er det super vigtigt, at man også sørger for at forkæle sig selv i ny og næ. En af de måder man kan vælge at forkæle sig selv på, kan være at tage til frisøren og få ordnet håret. Hvad enten det bare er spidserne, som skal klippes, eller en hel farvning af håret, så er det vigtigt man har det godt med sig selv. Typisk hænger det sådan sammen, at når man føler man ser frisk og godt ud, så har man det også bedre. Det kan give mere overskud i hverdagen og gøre det lidt nemmere at komme op om morgenen, hvis man føler sig godt tilpas.

Når man så finder den ekstra tid til at forkæle sig selv, så er det også vigtigt, at man vælger den rigtige frisør. Det er ærgerligt at bruge penge på noget, hvor man ikke er tilfreds med resultatet bagefter, så det er en god idé at finde en, som man kan kommunikere med undervejs og er på bølgelængde med. Der mange dygtige frisører, og hvis du søger god kvalitet og kommunikation, er det noget du blandt andet kan finde hos Greencare4u.

Find din salon på Fyn

Greencare4u er beliggende på Fyn, hvor de har en salon i Nyborg. De er en kvalitetsbevidst frisørsalon, hvis ansatte alle har en 4-årig lang frisøruddannelse. Kommunikation er noget af det de vægter allerhøjst, fordi det er vigtigt for dem at kunne hjælpe og rådgive kunden, så de går derfra med et smil på læben og er tilfredse med resultatet.

Ud over at de er professionelle og dygtige frisører, så er det også en salon, som har stort fokus på både familier og miljøet. Hver onsdag har de et tilbud om at få dit barn klippet gratis, hvis du selv skal ind og klippes hos dem. På den måde gør de det også nemmere for en at blande selvforkælelse med familietid, så man kan nå det hele. Desuden er alle deres produkter miljøvenlige, og de bruger hverken kræftfremkaldende, hormonforstyrrende eller allergifremkaldende stoffer. Derfor er Greencare4u en rigtig god mulighed, hvis man bor på Fyn, og gerne vil have en frisør, som både har fokus på kvalitet, familie og miljø.