home PC Få nemt en gratis hjemmeside

Få nemt en gratis hjemmeside

Måske skal I oprette en ny forening og derfor have en billig hjemmeside, måske vil du selv vise din hobby frem på internettet, ja måske endda sælge noget eller noget helt andet, hvor en gratis hjemmeside i første omgang er en gode ide.

Sådan får du en gratis hjemmeside

få en gratis hjemmesideDer finde omkring 10 store virksomheder indenfor gratis hjemmesider i Danmark og det er lidt forskelligt hvad du kan få adgang til i deres ”Gratis” version.

Hos nogen får du komplet fuld adgang, men kun i f.eks. 30 dage, hos ander får du adgang til udvalgte funktioner , men på livstid.

Det er derfor meget vigtigt at du tjekker de forskellige udbydere af gratis websites igennem før du vælger.

Et eksempel er Bricksite.com, en Dansk virksomhed som tilbyder du kan prøve deres hjemmeside system helt gratis og for evigt, men her får du altså naturligvis ikke adgang ti ALT, du får lov til at prøve deres system ved at oprette max. 5 undersider.

Men det er nok til at du kan prøve at oprette en webside med en skabelon og tilrette den samt lave nye undersider med billeder og tekster.

Skriv Gratis hjemmeside i Google og tjek de 20 første resultater – læs hvad de tilbyder og prøv at opret en profil, så du får adgang.
Det koster intet og du kan hurtigt se om det er et system du synes er nemt at bruge

Se oversigt over Gratis hjemmesider her

Hvad med tekster og billeder

Når du skal lave en billig hjemmeside, ja så er der jo ikke en journalist der skriver teksterne til dig og en fotograf der tager billederne.

Teksterne bliver du nød til selv at skrive og billederne kan få hente gratis på f.eks. freepik.com
(klik på free i vestre menu)

Du bør ALDRIG kopierer fra andre hjemmesider.

Det er dybt ulovligt og Google vil også straffe din side ved ikke at vise den, så skriv teksterne selv eller få hjælp fra en der er god til at skrive.

Få eget hjemmesidenavn

Synes du om et af de mange hjemmesidesystemer og har du fået lavet en ret flot hjemmeside, så kan du hos alle udbydere af gratis hjemmesider tilkøbe dit helt eget domænenavn f-eks. sommerfugle.dk
Det kræver naturligvis at hjemmesidenavnet er ledigt og ikke allerede optaget.

Du kan tjekke på Dk-hostmaster.dk og et navn er optaget eller ledigt.

Det er logisk at de navne, der har noget med penge / webshop / meget trafik at gøre, ja det er købte og optaget, men du kan sagtens få en navn som f.eks. Hyttesko-aarhus.dk

Når du vælger domænenavn så gør det ikke noget at være kreativ, men husk et meget kort navn er lettest at huske.