home Livsstil Er du træt af at cykle i skole? Så skift cyklen ud med et el-løbehjul

Er du træt af at cykle i skole? Så skift cyklen ud med et el-løbehjul

Det er de færreste, der er vilde med at cykle i skole. For mange er der dog ikke andre muligheder, hvis ikke man vil være afhængig af offentlig transport. Er det også sådan, du tænker? I så fald bør det gøres klart, at der er andre muligheder. Én af de bedste alternativer, er at erstatte din cykel med et el-løbehjul.

Med et el-løbehjul er slut med at skulle trampe løs i pedalerne, når du skal møde i skole. I stedet skal du blot stille dig op på løbehjulet, sparke det i gang og lade det føre dig hele vejen i skole. Det er dejligt nemt, og det er derfor, der er så mange unge, der hyppigt bruger de el-løbehjul, der kan lejes i flere danske storbyer.

Skal jeg leje et el-løbehjul hver dag?

Som der er givet udtryk for herover, så er det muligt at leje et el-løbehjul i et væld af danske storbyer. Det er bl.a. noget, der tæller Aarhus, Aalborg, Odense og København, der er de klart største studiebyer i Danmark. Derfor er det reelt set muligt at leje et el-løbehjul, du kan køre på, når du skal til skole – og hjem igen.

Det er dog ikke nogen god idé, da det hurtigt ender med at blive dyrt, hvis du skal leje et el løbehjul min. to gange om dagen. Derfor giver det bedre mening at købe dit eget, da det kan spare dig for en del penge på sigt, og du dermed heller ikke er afhængig af de lejede varianter. Det er nemlig ikke altid, at du kan finde et.

Hvis du ved, at du skal bruge dit el-løbehjul flere gange i løbet af en dag, så kan det ikke betale sig for dig at leje det hver dag. Du kan købe dit eget for ca. 3.500 kr., hvilket kan lyde dyrt, men det er dog hurtigt tjent ind, hvis du skal bruge det hver dag. En tur på ca. 10 min. koster dig ca. 50 kr., og det bliver til mange penge.

Flere og flere unge erstatter cyklen med et el-løbehjul

Hvis du har overvejet at købe et el-løbehjul, så du kan lade din cykel stå, så er du langt fra den eneste. Der er flere og flere unge, der vælger at erstatte deres cykel med et el-løbehjul. Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er noget, du roligt kan vælge at gøre. Du skal dog sikre dig, at du kommer til at bruge det hver dag.

Hvis du ikke vil bruge det hver dag, så giver det ikke mening at købe dit eget. Hvis du kun skal bruge det i ny og næ, så er du bedre stillet ved at leje det, når du står og skal bruge det. Som nævnt, så skal du dog forvente en pris på ca. 50 kr., hvis du skal køre i 10 min. Det løber derfor hurtigt op, hvis du ofte lejer disse løbehjul.