home Livsstil Er du klar til at udleve din indre cowboy eller cowgirl?

Er du klar til at udleve din indre cowboy eller cowgirl?

Måske kender du det, når man fredag aften står og stirrer ind i klædeskabet på de samme gamle klude. Måske skal du i byen med gutterne, eller måske skal du til en vild koncert med tøserne. Men hvad skal man tage på? Alt det gamle føles kedeligt og forudsigeligt. Det kan de fleste af os vist godt lægge genkendende til. Fra tid til anden har vi alle brug for at ”spice” vores garderobe en smule op. Måske er du kommet til et punkt, hvor du bare har lyst til at prøve noget nyt og tage en chance. Her er en ide til dig – cowboystøvler – her kan du se et bredt udvalg af westernstøvler der både kan bruges til hverdag og festlige lejligheder.

 

Hvorfor lige cowboystøvler?

I den sidste tid er netop cowboystøvlerne og i det hele taget ”western-stilen” blevet meget moderne. Det er ikke længere kun de hardcore cowboy-fans, der finder disse slags, støvler smarte. Nej, modeverdenen har nemlig også fået øjnene op for cowboystøvlernes unikke og rå design. De mange forskellige styles gør det muligt for enhver at finde lige netop det par støvler, der passer til dem. Hvad enten de skal være mørke eller lyse, med eller uden farve, lange eller korte, med mange detaljer eller få.

 

Fokus på komfort

Det er selvfølgelig også vigtigt at det fodtøj, man har på, er komfortabelt at gå i. Ligegyldigt om det er til hverdag eller til en speciel anledning, er det vigtigt at passe på sine fødder. Derfor er det også en god ide ikke kun at tænke på støvlernes udseende, men også på selve kvaliteten. Det kunne derfor være en god ide at stille sig selv følgende spørgsmål, inden man køber sine støvler. Hvordan sidder den på foden? Er der nok støtte i støvlen? Hvordan er holdbarheden? På den måde får du både det smarte look, som du leder efter, samtidig med at du passer på og beskytter dine fødder.

 

Kan også fungere som ridestøvle

Cowboystøvlen behøves nødvendigvis ikke udelukkende at være for modens skyld. Hvis du interesserer dig meget for heste og ridning, er det faktisk også muligt at finde cowboy/western-støvler til netop det formål. Samtidig med at være en smart og komfortabel støvle, kan de altså også anvendes som ridestøvler. Dette vil give et rigtigt western-look, når du sidder i sadlen med vind i håret.