home Livsstil Derfor skal du bosætte dig i Jylland

Derfor skal du bosætte dig i Jylland

Boligpriserne er skyhøje i København, hvilket vidner om efterspørgslen efter boliger beliggende i København. Men der er også en masse fordel ved at bosætte sig i Jylland, og det vil vi gennemgå i denne artikel.

Der er fredeligt

Den første positive ting ved at bo i Jylland er, at der er meget fredeligt og stille. Husene ligger længere væk fra hinanden end de gør på Sjælland, og det kan have sine fordele.
Det kan være skønt at vide at naboen ikke kan se og høre alt, hvad man foretager sig på sin grund, og derfor er en fredelig bolig meget efterspurgt på Sjælland, da det er meget svært at finde. I Jylland er der fredelige boliger overalt.

 

Prisen er en afgørende faktor

Den bedste ting ved at bosætte sig i Jylland er den gode pris. Du kan få helt nyrenoverede boliger, der er helt indflytningsklar til dig din familie. Desuden vil du også opleve, at du kan få helt vildt mange kvadratmeter for pengene. Så når man skal overveje, om man vil bosætte sig på Sjælland eller Jylland, skal man finde ud af, hvad der er vigtigt for en.
Hvis man er villig til at gå på kompromis med kvadratmeterne og standen af boligen, kan du sagtens bosætte dig København.
Hvis man til gengæld kan gå på kompromis med beliggenheden og ikke har et problem med at bo så langt væk fra København, men til gengæld ønsker en lækker luksuøs bolig, som er helt indflytningsklar, er Jylland måske noget for dig.

Skab dit eget hus

 

Hvis du vælger at bosætte dig i Jylland, har du også mulighed for at købe et billigt håndværkertilbud, og derfra rive hele huset ned. Du kan med fordel benytte et nedrivningsfirma på Sjælland, Jylland eller Fyn. Det er er helt op til dig.
Herfra kan du designe dit helt eget hus, som du vil have det. Det billige hus vil gøre, at du har masser penge til renovation og møbelindkøb, og dit hus vil derfor inden længe være forvandlet til dit eget personlige hjem.

Den skandinaviske stil er den helt nye mode. Men hvordan skaber du en skandinavisk stil?

Marmor badeværelse

Et af de helt store trend i år har været den nordiske stil og det har især været badeværelset som har ændret stil. Førhen skulle badeværelset være et sted med en masse personlige genstande, så man kan kunne fornemme, personen der boede der.
Men nu skal badeværelset helst være så rent og fri fra produkter som muligt. Det helt nye er at bruge en marmorplade under sin håndvask, da dette giver et eksklusivt og luksuøst look. En marmorplade kan godt være en smule dyr, men den holder i en lang årrække.

Lyse møbler

Hvis du ønsker at indrette dig efter en nordisk boligstil, skal du fokusere på meget lyse elementer. Dine centrale genstande i rummet skal helst være i lyse farver. Det vil sige at din sofa helst skal være lysegrå med rene linjer. Det samme gælder for dine tæpper og spisebordsstole.
Den eneste undtagelse er spisebordet, som helst være af mørkt træ. Det giver det lidt rustikke look, som er blevet meget anerkendt i den nordiske stil.

Pastelfarver i soveværelse

Som udgangspunkt skal soveværelset også være lyst, men det kan også blive alt for upersonligt, hvis der ingen farver er. Derfor er der mange, der pifter den nordiske stil op med nogle pastelfarver i soveværelset, så boligen også får noget varme og personlighed.
En nordisk stil kan ofte blive lidt for rent, og derfor er det vigtigt at give boligen en smule personlighed, så den virker hjemlig og hyggelig. På nordic-byg.dk kan du finde meget mere inspiration til din nordiske bolig.