home Jura Advokat ved boligkøb

Advokat ved boligkøb

Allier dig med advokat ved boligkøb og undgå overraskelser

Når man skal købe hus, er det ikke alle, der tænker på vigtigheden af at have en advokat til at hjælpe sig med at sikre en god handel. Det er måske drømmehuset du har fundet og, du vil derfor bare gerne have handlen i gang hurtigst muligt. I tillæg møder man ofte som køber en ejendomsmægler, der virker troværdig og reel og også fortæller om husets mindre gode sider. Derfor er det let at glemme, at ejendomsmægleren faktisk kun er repræsentant for sælgeren. Vil man sikre, at man selv er repræsenteret bedst muligt i forhold til handlen, er det en god ide at kontakte en advokat med erfaring indenfor huskøb. Dette vil forhindre at du pludselig bliver slemt overrasket over oversete eller uforudsete aspekter ved købet.
Læs også om andet boligjura her
Derudover anbefaler vi på det kraftigste, at der skrives advokatforbehold ind i købsaftalen. Det er en god sikkerhed for dig.

Hvilken hjælp kan du forvente?

Som før skrevet repræsenterer ejendomsmægleren sælgeren af huset. Han eller hun forsøger at afslutte handlen på bedst mulig måde for sælgeren. Det vil sige, at det er sælgerens interesser, der er mæglerens hovedfokus. Så selvom mægleren virker interesseret i at indvie dig i negative detaljer om huset, kan man ikke forvente, at han eller hun ser sagen fra dit perspektiv.
Allier dig derfor med en dygtig advokat, der kan tale din sag i forbindelse med huskøbet. Advokaten vil rådgive dig om de forventninger og betingelser, du kan have og stille i købssituationen.
Med en erfaren boligadvokat til hjælp er du stillet bedst muligt. Vi ser alle de dokumenter igennem, som har med handlen at gøre. Vi sørger for, at der ikke kan holdes noget skjult, som kan påvirke din situation efter handlen i en dårlig retning.

Advokaten nærlæser vigtige dokumenter

Det er ikke kun selve købsaftalen vi gennemgår. Vi nærlæser alle de papirer, der vedrører handlen. Det kan være tilstandsrapporten og BBR-meddelelserne. Det kan også være dokumenter, der vedrører den grundejer forening du bliver en del af. Energimærkningen er også relevant ligeledes en el-rapport. Det er imidlertid bare et uddrag af de dokumenter vi kigger grundigt på. Der kan være andre, som er vigtige at dykke ned i i forbindelse med huskøbet.
Via advokatens erfaring kan han eller hun indhente nødvendige oplysninger fra dig. Det kan både være i form af dokumenter, der mangler eller mindre oplysninger, der savnes. Har man ikke en advokat til at hjælpe sig med handlen, kan det være vanskeligt at opdage disse mangler. Det er derfor ofte her, det kan gå galt i en handel. Det kan desværre føre til væsentlige efterfølgende problemer.

Vi prioriterer at skabe værdi for dig

Det er vores ønske, at vi kan hjælpe dig så gnidningsfrit som muligt. Vi prioriterer derfor, at alt det vi gør bliver omsat til værdi for dig. Som kunde med et travlt arbejdes- og familieliv kan det være svært at klemme ekstra møder ind i kalenderen. Derfor fravælger vi ofte et fysisk møde. I stedet foregår vores kommunikation med dig hovedsagligt per mail eller telefon. På den måde kan det tilpasses din hverdag og de tidspunkter, hvor du har tid.

Boligadvokat.com er et landsdækkende advokatkontor. Med vores afdelinger spredt i hele landet er vi lettilgængelige uanset, hvor du planlægger at gøre et huskøb. Vi kan således altid stå til din rådighed og være behjælpelig med at gøre dit huskøb til en god og tryg oplevelse uden fare for ubehagelige overraskelser i kølvandet.
I forhold til prisen venter der heller ingen overraskelser, da vi arbejder med en fast pris. Det gør, at du kender prisen, inden du siger ja til vores assistance.