home Erhverv Vis dine ansatte, hvad de er værd med professionelle julegaver

Vis dine ansatte, hvad de er værd med professionelle julegaver

Du kender dine ansattes værdi bedre end nogen anden. De knokler hele året – nogle mere end andre – for at sørge for din virksomheds velvære. Som selvstændig har du helt sikkert et gåpåmod, der er beundringsværdigt. Men du kan ikke klare det selv. Det er her, dine ansatte viser deres værdi. Især når tingene ikke lige går din vej, kan dine ansatte være guld værd. Du møder måske træt ind, men der er hurtigt en, som giver dig en kop kaffe og en venlig bemærkning. Så er du i gang.

De kvaliteter er uundværlige, når du vil være succesfuld i erhvervslivet, og den bedste måde at vise din taknemmelighed er, når kalenderåret ender. Firmajulegaverne. Du hører måske allerede småsnak i krogene om, hvad de mon får? Det kan være angstprovokerende, for hvordan viser dine julegaver til dine medarbejdere, at du værdsætter deres indsats? Der er hjælp at hente. Du kan få professionelle til at guide dig, når du finder julegaver til medarbejdere.

Omtanke er nøgleordet til den gode gave

Nøjagtig som når du giver gave til familie eller venner, er det vigtigste symbolikken i gaven. At du tænker på dem. At du kender dem. Gaven er en tradition, vi bruger til at vise vores medmennesker, at vi holder af dem. Du kan få hjælp til at designe firmajulegaverne eller påskegaverne, så de viser, at du værdsætter deres indsats. Når du taler med nogen, som kender til medarbejderes behov, kan de vise dig vejen til den gode, omtankefulde firmajulegave.

Den vide gaveverden kan være forvirrende

Gaveræset kan være forfærdeligt, fordi der er så mange muligheder. Skal det være det ene eller andet – og hvilken farve skal det have? Mange muligheder. Det bliver en stor mundfuld, når du har med flere forskellige mennesker at gøre, som din virksomhed typisk har i sin fold. Hvad gør dem alle sammen glade? Det er nemt at fare vild i, men det er faktisk ikke så slemt. Du kan få god rådgivning ved for eksempel Gavefabrikken til at vælge en gave ud i vælden af muligheder.

Prisen er, hvad du vil gøre den til

Med omtanke og god rådgivning er du godt på plads, når du firmejulegaverne skal uddeles. Det er faktisk vigtigere end prisen. For det er ikke tingens materielle værdi, dine ansatte kigger efter. De får jo løn i løbet af året. Du kan selv sætte prisrammen, du arbejder indenfor, så længe gaven viser omtanke.