home Smykker og Mode Vinterens 4 bedste modetendenser

Vinterens 4 bedste modetendenser

Vinteren står for døren, og det gør vintergarderoben også. Det er tid til at skifte shorts og lette sommerbluser ud med striktrøjer og bukser. Måske har du noget tøj fra sidste år, som du kan bruge igen. Måske skal du ud på en shoppetur for at investere i noget nyt. Uanset hvad din situation er, kan det være en idé at købe nye genstande. Det kan dog være svært at finde hoved og hale i tidens modetendenser. Vil du blive lidt klogere på, hvad der er in, så læs med i denne artikel.

1.    Jordtoner

Jordtonerne har i lang tid været et populært farvevalg, når det kommer til beklædningsgenstande, og det er ikke anderledes for vintermoden i år. Jordtonerne passer til rigtig mange andre farver, og de går især godt til sort og hvidt. Derfor kan en enkelt sweater eller et par bukser i tonerne være med til at gøre din garderobe endnu mere moderigtig. Hvis du føler dig modig, kan du også vælge at investere i en vinterjakke i jordtonerne. Har du brug for en ny vinterjakke, kan du finde en hos Klædeskabet.

2.    Skind

Skind som materiale har ligesom jordtonerne også været populært i mange år, og det er heller ikke anderledes i denne sæson. Hvis du ikke er så vild med tanken om skind, kan du eventuelt vælge at købe tasker eller jakker i imiteret læder. Dog kan skind også bruges til meget andet end accessories. Også bukser og kjoler i skind er nemlig in denne vinter.

3.    Print

Print er ligesom jordtoner og skind en af sæsonens modetendenser, og den går også igen fra tidligere sæsoner. Print kan pifte ethvert outfit op, så uanset om du skal på kontoret, til fest eller en fin hverdagskjole, kan print passe hertil. En printet skjorte vil eksempelvis kunne gå godt til et par bukser til arbejdsdagen. En printet kjole eller tunika kan også nemt piftes op med smykker, så den både kan bruges til hverdag og fest.

4.    Jakkesættet

Jakkesæt til kvinder bliver igen populært. Det kan være svært at hoppe i et sådanne sæt, men hvis det styles rigtigt, kan det også bruges på mange forskellige tidspunkter. Med et par stilletter og en blondetop under jakken, kan det nemt blive et festligt outfit. Med en skjorte under fungerer sættet perfekt til en arbejdsdag, og med et par sneakers og en løs bluse kan det også bruges til hverdag.