home Hus og have Vil du gerne beskytte dit næste byggeri?

Vil du gerne beskytte dit næste byggeri?

Det danske vejr er lunefuldt. I det ene øjeblik skinner solen fra en skyfri himmel, og i det næste åbner himlen sine sluser og lader regnen falde. På grund af vejret kan det i mange tilfælde derfor være nødvendigt at beskytte bygninger og huse med overdækning i forbindelse med byggeri og renovering.

Totalinddækning sørger for, at regn, sne og slud ikke går ind og påvirker byggeriet. Først og fremmest sørger inddækningen for, at byggeriet og materialerne ikke bliver våde. Derudover betyder det også, at du og dit mandskab kan arbejde i tørvejr, mens renoveringsopgaven og byggeriet finder sted. Med andre ord får du de helt rigtige arbejdsbetingelser, hvis du vælger totalinddækning i forbindelse med dit næste byggeprojekt.

Praktisk overdækning, når det er nødvendigt

Især i vintermånederne kan overdækning og totalinddækning være relevant. Det er i disse måneder, at regnen, sneen og blæsten virkelig kan sætte en stopper for enhver opgave, men er byggeriet godt beskyttet, kan arbejdet fortsætte i næsten al slags vejr og vind. Det betyder ikke, at overdækning ikke kan være nødvendigt om sommeren også. I mange tilfælde er overdækning påkrævet, selvom arbejdet udføres i de varme måneder, da der også ofte falder meget regn i disse måneder.

Overdækning anvendes til en lang række af projekter, men det er især nødvendigt i forbindelse med større renoveringsopgaver og udskiftning af tage. Disse projekter efterlader ofte huller i facade såvel som tagkonstruktion, hvor den praktiske overdækning går ind og sikrer, at intet tager skade af hverken vejr eller vind i forbindelse med renoveringsarbejdet.