home Mobil, Teknik Vælg det rigtige mobilabonnement

Vælg det rigtige mobilabonnement

Hvis du har svært ved at finde rundt i junglen af mobilabonnementer, så er du garanteret ikke den eneste. Der findes nemlig et hav af selskaber, som alle kæmper om din opmærksomhed, og alle de mange muligheder gør for det meste kun forvirringen større.

mobilabonnement

Når du leder efter nyt mobilselskab, så er der mange ting du skal tage med i dine overvejelser. Først og fremmest, hvad er så dine behov for SMS, tale og data? Har du brug for udlandstelefoni og lynhurtig 4G netværk? Rigtig mange selskaber tilbyder masser af taletid og nærmest uendelig data til rigtig gode priser og det gør konkurrencen utrolig stor og hård blandt selskaberne. Ikke desto mindre, så er det et faktum, at vi ofte tager den slags beslutninger ud fra venner og families anbefalinger og erfaringer. Kender vi ikke nogen, der i forvejen kender det givne selskab, så er det sjældent vi alligevel tager chancen og prøver det af. Selvfølgelig er det ikke sikkert, at du har de samme behov, som vennerne eller familien har, men en ting de fleste af os også lægger stor vægt på ud over prisen er, at tingene generelt fungerer, at der er god kommunikation med selskabet og at der sjældent er problemer i forhold til regninger osv.

Mobilabonnement uden bekymringer

De fleste foretrækker et mobilabonnement som fungerer uden beklagelse på alle fronter. Det skal helst bare køre gnidningsfrit, for vi gider ikke bøvle med dårligt signal, forsinkelse af SMS’er eller forkerte regninger. Vælger du et abonnement fra Plenti, kan du være sikker på at få alt det, du drømmer om! Her får du alt, hvad du har brug for – nemlig fri tale, fri SMS, fri MMS og fri data på mobilen.

Derudover tilbyder de en helt unik løsning som går ud på, du kan tilføje underholdning til dit abonnement. For 199 kr. ekstra om måneden kan du få fri adgang til over 85 magasiner, massevis af lyd- og e-bøger, online avisnyheder, samt fri entre til Tivoli i både København og Aarhus. Rejser du meget, kan du naturligvis tilmed få fri tale, fri SMS/MMS og EU-data med i abonnementet. Plenti giver dig altså alt det, du har brug for i et mobilabonnement, og mere til. Ikke nok med alle de gode tilbud Plenti disker op med, så er det også utroligt nemt for dig at blive kunde. Du kan beholde dit nuværende nummer og der er ingen binding, så du kan være kunde lige så længe du har lyst til. Der er altså masser af fordele ved at skifte abonnement, og derfor bør du læse mere om Plenti.