home Hus og have Væglamper – en vigtig detalje i hjemmet

Væglamper – en vigtig detalje i hjemmet

Belysning er et vigtigt element i et hyggeligt hjem. Lys er med til at skabe en særlig stemning i de forskellige rum, alt efter hvad man ønsker. Udvalget indenfor lamper er overvældende stort, og ofte bliver væglamper overset – og det er en skam. Væglamper kommer i alverdens afskygninger, og det er nemt at være kreativ og skille sig ud med de små lamper med mange indretningsmuligheder.

Fordi væglamper ikke kræver lige så meget plads som gulvlamper og loftslamper, kan de bruges i helt små rum. Væglamper er desuden et oplagt valg til at skabe en lille hyggekrog, hvor der kan læses. Her er en væglampe med skærm, der sender lyset i én retning en rigtig god idé. Med dens lille størrelse, er det nemt at skabe en lille krog, uden at lampen optager for meget plads.

Traditionel eller alternativ stil

Væglamper har længe været en god løsning i små rum og gange, hvor der ikke er plads til loftslamper eller gulvlamper. Men væglamper kan også bruges på en mere alternativ måde, hvor væglampen får en større rolle i indretningen. Man kan fx lade en væglampe være en del af en billedvæg. På den måde kan man sætte yderligere fokus på det billede, man synes bedst om – men man kan også bruge væglampen til at skabe mere liv på billedvæggen, bl.a. ved at vælge en lampe i en spændende farve. Væglamper er nemme at bruge i indretningen, og det er derfor kun fantasien, der sætter grænser.

Væglampen er på alle måder en fin lille detalje til hjemmet. En væglampe i en sjov farve eller med et anderledes design, kan være med til at sætte lidt mere liv i indretningen. Hvis man til gengæld hellere ønsker et mere stilfuldt look, kan en moderne væglampe i en lys farve være en god mulighed.

Stor fleksibilitet

Væglamper kan bruges i alle rum – det afhænger udelukkende af, hvad man selv foretrækker. Man skal selvfølgelig være opmærksom på rummet, hvor man gerne vil have væglamper og tænke det ind i resten af indretningen. Dog er væglamper nemme at bruge i indretningen, da de netop fungerer som prikken over i’et, og er med til at understrege den personlige stil.