home Fest og underholdning Unikke oplevelser med vennerne

Unikke oplevelser med vennerne

Har du og vennerne tænkt, at det kunne være sjovt at prøve en eller anden anderledes og unik oplevelse sammen? Det kunne for eksempel være en splatter paintball kamp eller en tur på gocart banen. Hvis svaret er ja, så kunne et besøg til et mystery room måske være noget for jer. Det kræver  minimum fire kammerater og foregår i København og koster kr. 250 og opefter per person.

 

Hvad går det ud på?

Ideen med mystery room er, at man sammen skal løse diverse opgaver. Der findes to hovedvarianter: den første kaldes et escape room og den anden kaldes mystery hunt og er en slags skattejagt. Begge dele har fokus på, at der er nogle opgaver, der i fællesskab skal løses. Undervejs er man måske endda så heldig at lære noget nyt om sig selv og sine venner. Ellers må man ”nøjes” med at have en super sjov og anderledes oplevelse. Mystery rooms kan også bruges til en anderledes start på en polterabend. Det kan dog anbefales, at sådan en event ligger, inden man tager hul på eventuelle våde varer, da alkohol jo ikke ligefrem er kendt for at forbedre vores evner udi gåde- og opgaveløsning.

 

Låst inde i et rum i op til en time

Umiddelbart lyder det måske ikke så hyggeligt at blive låst inde i et rum i op til 60 minutter, men undervejs skal man sammen med vennerne samarbejde om at finde løsninger på diverse opgaver og gåder. Når disse er løst bliver døren officielt låst op. Der findes tre slags rum, der alle er beliggende på Grønningen. I The Ritual er man fanget i et okkult kammer. I The Killing Room er man i selskab med en seriemorder. Det sidste rum kaldes The Lab, og her er man fanget af en gal videnskabsmand. Disse mystery rooms kaldes for escape room game. Prøv det, hvis du tør!

 

Skattejagt i Københavns gader

Den anden type oplevelse er en skattejagt for voksne. Her er lokaliteterne Christiansborg Slot, Kongens Have, Kronborg Slot eller Kastellet. Igen skal man sammen forsøge at løse diverse gåder og opgaver. Heldigvis er alle fire steder tæt på gode madsteder, så man har man brug for lidt ekstra brændstof til hjernen, så kan den købes et af disse steder. Alt i alt en fremragende mulighed for at få en anderledes og unik oplevelse sammen med ens venner.