home Erhverv Undgå disse fejl i erhvervsrelaterede e-mails

Undgå disse fejl i erhvervsrelaterede e-mails

E-mails er nok blevet den mest anvendte form for kommunikation, både når det gælder intern og ekstern kommunikation i en virksomhed. Det tager ingen tid at skrive en e-mail, og det kan gøres fra mobilen, tabletten eller computeren, men hvilke fejl er det, der kan påvirke effekten af dine e-mails?

 

Hvem skriver?

Når du skriver erhvervsrelateret e-mails, skal du sørge for, at modtageren tydeligt kan se, hvilken virksomhed du hører til, og det gælder ikke kun dig men alle i din virksomhed. Når der konsekvent bliver brugt samme e-mail signatur igennem hele virksomheden, vil du fremstå professionel og troværdig. Med Gsuite e-mail signatur kan du sørge for, at alle ansatte i din virksomhed bruger samme form for signatur i deres e-mails. Du kan få mere at vide omkring Gsuite e-mail signatur på xink.io.

 

Gsuite e-mail signatur

Du kan også bruge Gsuite e-mail signatur til at promovere dine sociale medier, nye produkter og kontaktinformationer. Det vil sige, at Gsuite e-mail signatur kan bruges som et markedsføringsværktøj, hvor modtagerne af e-mailen let kan ledes videre til andre dele af din virksomhed, så du får mere trafik på din hjemmeside.

 

Stavefejl og formalitet

Det er næsten en selvfølge, at du bør undgå stavefejl i alt, hvad du skriver på eller til dit arbejde. Det er dog lettere sagt end gjort, når du skriver massevis af e-mails hver dagen. Det er især, når e-mails bliver skrevet på farten, at der kan opstå slåfejl. Hvis du føler, at en e-mail er vigtig nok til, at du bliver nødt til at svare på den med det samme, så er den også vigtig nok til, at du læser den igennem, inden du trykker send. E-mails, der er fyldt med fejl, vil fremstå mindre formelle. Det er også vigtigt, at du overvejer, hvilken tone du skriver dine mails i, da en uformel tone, kan virke uprofessionel.

 

Skift e-mailen ud med mobilen

Eftersom at e-mails er så lette at bruge og ikke kræver særlig meget, bliver de ofte brugt, selvom det kun er småting, der skal svares på. Derfor kan det i nogle tilfælde være bedre at ringe, i stedet for at skrive en e-mail. Når du ringer, kan du få løst dit problem hurtigt og uden misforståelser, hvilket kan være en fordel i mange situationer. Du bør derfor overveje, hvornår det giver mere mening at ringe i stedet for at forfatte en e-mail.