home Rejser og ferie Undgå bekymringer ved at have styr på disse forsikringer

Undgå bekymringer ved at have styr på disse forsikringer

Vi danskere kan godt lide at forsikre os – og det er oftest også en god investering. Er uheldet ude, kan det hurtigt vælte hele familiens økonomi, hvis man ikke er ordentligt forsikret. Derudover er der også en stor psykologisk effekt i at være forsikret, da man får en meget mere tryg og afslappet hverdag. Går man uden forsikringer, vil man ofte gå rundt og bekymre sig i hverdagen – og det vil vi gerne undgå. Læs derfor de 3 forsikringer, som du bør tegne, hvis du ikke allerede har dem. Forsikringer er selvfølgelig individuelle, men disse forsikringer vil den gennemsnitlige familie have gavn af.

Sundhedsforsikringen

Vi kan alle komme til skade – og det er ikke altid vores skyld. Du kan om vinteren risikere at falde, når det er glat, og få ødelagt dine knæ. Og det er der sundhedsforsikringen kommer ind – for når du begynder hos fysioterapeuten, vil din sundhedsforsikring gå ind at dække. En tur hos fysioterapeuten kan hurtigt blive dyrt, specielt hvis du skal ud i et længerevarende forløb – derfor er en sundhedsforsikring en god sikkerhed i hverdagen. En sundhedsforsikring dækker også ofte behandling; dette kan eksempelvis være ludomani eller alkoholafvænning.

Rejseforsikringen

En rejseforsikring er en god investering for dig, som drager udenfor landets grænser i årets ferier. Skulle du falde på ski, er du dækket. Skulle du blive påkørt, er du dækket. Bliver du ramt af akut sygdom, er dine udgifter dækket – mulighederne er mange. De fleste rejseforsikringer tilbyder rejsehjælp, døgnet rundt, med en dansktalende alarmcentral. Hos mange forsikringsselskaber kan man også tilkøbe afbudsforsikring, så hvis du eksempelvis bliver syg, får du dele eller hele din rejseudgift tilbage. Skulle du risikere at komme for sent til flyveren, er du hos nogle rejseforsikringsudbydere også dækket; så får du nemlig ofte transporten videre betalt. Hos mange forsikringsselskaber skal du dog være opmærksom på, at de ofte ikke dækker rejser til lande, hvor Udenrigsministeriet fraråder det. Det kan sagtens lade sig gøre at finde en billig og god rejseforsikring.

Børneforsikring

Har du børn, er de blandt det vigtigste i dit liv. Vi ønsker alle at passe godt på vores børn, men der kan ske uforudsigelige hændelser, som vi ikke selv kunne have ændret udfaldet på. Mange børneforsikringer dækker både ulykker, og hvis en kritisk sygdom skulle opstå. En børneforsikring har også en kæmpe psykologisk effekt, da du vil få en meget mere rolig hverdag, når du ved, at dine børn er dækket, hvis der skulle ske dem noget. En børneforsikring kan hjælpe hele familien med at tackle en given situation, såsom en alvorlig ulykke eller kritisk sygdom. En børneforsikring dækker normalvis de mest almindelige skader, som børn pådrager sig. Det kan eksempelvis være tand- og tyggeskader, genoptræning eller skader på briller.