home Rejser og ferie Uendelige muligheder

Uendelige muligheder

Charterrejser er blevet utrolig populære, og det er da også en nem løsning, at man blot skal sætte sig ind i et fly, og så bliver man automatisk fragtet til det hotel, hvor størstedelen af ferien skal foregå. Men vil man gerne ud og opleve noget mere, og er selve rejsen til feriedestinationen en lige så stor del af turen som selve ferien, så er det en god idé at køre afsted selv. At tage på ferie med bilen giver den størst mulige fleksibilitet – man bestemmer selv, hvornår man vil afsted, man undgår kø og stress ved check-in skranken i lufthavnen, man holder ind, hvis man trænger til et hvil, eller man tager en omvej, hvis man finder noget spændende på vejen, som man vil udforske. Mulighederne er uendelige på kør selv ferier!

 

Nærvær og hygge med hele familien

I hverdagens stress og jag kan det være svært at finde tid og overskud til at hygge med familien. Hverdagene er prægede af rutiner, og tiden flyver ofte afsted, så det kan være svært at finde tid til nærvær ved siden af arbejde, skole, fritidsaktiviteter og weekendarrangementer. På en kør selv ferie er familien samlet i bilen i mange timer af gangen, og det giver gode muligheder for at komme hinanden ved og få tid til den hygge og det nærvær, der mangler i hverdagen. Der findes mange sjove lege, som hele familien kan være med til under køreturen, og værdsætter man smuk natur kan meget af turen også bruges på at betragte og nyde landskabet, som man kommer igennem.

 

Kombination af bil og færge

Vil man gerne på bilferie, men synes der er lidt langt at køre til den ønskede destination, kan en løsning være at sejle noget af vejen. På de fleste færger kan man få bilen, og sågar campingvognen, med ombord, og en løsning på lange strækninger kan derfor være at sejle noget af vejen på ferie. På den måde har man stadig fleksibiliteten ved en kør selv ferie, samtidig med at man kan komme langt omkring uden at skulle køre alt for langt. Derudover får man mulighed for at hvile sig ombord på færgen, så man er frisk til at køre videre, når man er i havn.