home Smykker og Mode Træt af dine gamle, kedelige og slidte t-shirts?

Træt af dine gamle, kedelige og slidte t-shirts?

Vi kender den alle. Den gamle nedslidte, men utroligt behageligt yndlings t-shirt, der bare aldrig skal smides ud. Den bliver brugt igen og igen, fordi den bare har en affektionsværdi. Måske er det fra et motionsløb du deltog i, der gav en særligt god oplevelse eller et billede eller tekst, der symboliserer en betydningsfuld rejse?

I alt fald bliver den flittigt brugt, men skal helst også se nogenlunde ud. De fleste elsker deres t-shirts; de bruger dem ofte og vasker dem tit. Er der print på, kan det kan det gå hen og blive slidt, falmet og krøllet, og det ser bare ikke særlig fedt ud.

Selvfølgelig er almindeligt slid ikke noget der kan undgås, men er kvaliteten på printet ekstra god, er holdbarheden det også. Danske Unicorn Screen Printing går aldrig på kompromis med kvaliteten, og hos dem er du derfor sikret et fantastisk resultat – hver gang. Og så er prisen tilmed attraktiv, for for Unicornsp.dk er det nemlig også vigtigt, at du som kunde har de bedste forudsætninger for at tjene dine investerede guldmønter tilbage.

 

Alle salgs løsninger – uanset hvor du kommer fra

Unicorn Screen Printing rækker hånden ud til alle. Og det gælder uanset om I kommer fra en efterskole, hvor alle eleverne skal have en mindeværdig trøje med et mindeværdigt tryk, om firmaet trænger til nye tekstiler eller om polterabend-holdet skal have lavet sjove t-shirts med tryk til festen.

Hos Unicorn Screen Printing favner opgaverne og mulighederne bredt, så t-shirten netop får lige den betydning, der gør, at du aldrig har tænkt dig at tage den af igen.

Samtidig har de stor erfaring i print på t-shirts, og derfor ved de lige præcis, hvordan jeres tryk på t-shirten bliver perfekt og holdbart udover det sædvanlige.

 

Bæredygtighed er vejen frem for Unicornsp.dk

Den danske shop hviler ikke på laurbærbladene. De gør alt for, at resultatet af jeres ønskede print bliver 100% skarpt, og hertil anvender de en gammel, kinesisk trykform som sikrer, at trykkene på jeres t-shirts kan være sprængfyldt med fede detaljer og farver og stadig stå knivskarpt.

Og som prikken over i’et anvender de miljøvenlige farver, som er fri for skadelige kemikalier. Og faktisk er den lille mængde kemi som stadig gemmer sig i farven lavet på æble- eller citronsyre. Hos Unicorn Screen Printing er der derfor ikke meget at tænke over – kvaliteten er i top, prisen i bund og resultatet enestående. Intet mindre kan gøre det.