home Hund Trænger din hund til at blive forkælet?

Trænger din hund til at blive forkælet?

Hunden er jo menneskets bedste ven. Er du en af de hundeejere, som elsker at forkæle din hund? Så læs med her. Synes du også at din hund fortjener at få lidt ekstra godbidder i ny og næ, eller noget nyt og sjovt legetøj engang imellem. Der er mange forskellige ting, som du kan forkæle din hund med.

Underholdning til din hund

Alt efter hvor stor din hund er, skal du have dette med i dine overvejelser, når du køber nye ting til den. Et rigtig fint legetøj til alle hunde, uanset størrelse og race, er en hundebold – også kaldt Doggies Ball. Hundebolden udsender lyde, som for hunde, minder om menneskets latter, hvilket stimulerer din hund.

Træningsbolden fås i flere forskellige typer. Der findes en udvidet version af den førstnævnte træningsbold, hvilket betyder, at der er blevet sat en snor på bolden. Denne version hedder ”LIKER”, og mange hunde foretrækker denne, da snoren ofte er nemmere at bide i end selve bolden.

Et andet rigtig fint legetøj, kunne være træningsringene.Træningsringene fås i flere forskellige størrelser henholdsvis maxi, mini og standard, afhængig af hvor stor din hund er. Træningsringene er et godt legetøj til din hund, hvis du som hundejer, elsker at være en del af din hunds underholdning.

Nye smagsnuancer til din hund

Hvis du gerne vil forkæle din hund med andet end legetøj, så kan råfoder være en god ide. Det fås i mange forskellige varianter såsom laks, ko, and, kylling eller lam, alt efter hvad du mener, at din hund bedst kan lide. Råfoder er god mad til din hund, og hvis du ønsker at den skal forkæles lidt ekstra, kan du med god samvittighed vælge en med smag. Så er du i hvert fald sikker på at få en meget glad hund, og når hunden er glad, så er hundeejeren ofte også glad.