home Smykker og Mode Tøj – et simpelt, men abstrakt begreb

Tøj – et simpelt, men abstrakt begreb

Hverdagen er en svær størrelse. Vi kan ikke bare putte én definition ned over hverdagen, for den er ikke ens for to mennesker. Det er ret fantastisk, hvordan vi selv kan være med til at forme og farve den, med alle de fantastiske muligheder, som vi har her i det 21. århundrede. Mulighederne er uendelige, og vi bestemmer selv mere eller mindre, hvor meget vægt vi lægger på dem hver.

 

Én ting som vi næsten kan bide os sikre på er, at vi alle sammen, næsten, starter ens. Fordi før vi går ud ad døren, så vil heldigvis langt de fleste af os iføre os tøj. Tøj, tøj, tøj. Det er en hel religion for sig selv. Ikke nok med, at man skal have det på, fordi det er sådan, som vi mennesker nu engang gør, så skal vi tilmed også vælge noget ganske særligt tøj ud.

Nogle går rigtig meget op i deres tøj. De bruger særligt lang tid på denne del af morgenen og ikke mindst hverdagen, fordi der går rigtig mange spekulationer i, hvad de nu skal tage på. Tøj kan nemlig være en stærkere identitetsmarkør end noget andet. Det kan sætte en streg under, hvordan andre mennesker opfatter dig og hele dit udtryk.

 

Til hverdag og fest

Tøj kan være til mange formål. Der er arbejdstøj, som ofte udmærker sig som særligt praktisk anlagt. Så er der festtøj, der ofte er lidt finere og så er der hverdagstøj, som ikke helt er til at beskrive. Fordi fra person til person kan det være rigtig mange forskellige ting.

 

Ikke nok med, at tøj kan være mange ting, og være til mange forskellige formål kræver vi også nogle gange meget af ét stykke tøj. Det kan være at vi for eksempel forventer at kunne finde blusen, der dur både til hverdag og til fest. Det er en kunst for et stykke tøj at kunne det, og det kan det også sjældent alene, men her kan Tina Wodstrup tøj komme dig til undsætning. Fordi tit handler det om, hvad man kompenserer tøjet med.

 

Det kan for eksempel kompenseres med andre stykker tøj, der kan være med til henholdsvis og dresse det up-eller down. Det kan for eksempel være valget mellem nederdel eller jeans til din top eller omvendt- hvis du ønsker at dresse up, er smykker og accessoires også altid et hit.