home Hus og have Tid til udskiftning af gulvet?

Tid til udskiftning af gulvet?

Gulvet spiller en stor rolle i hjemmet. Hvis vi har et smukt gulv, vil alle møbler se langt flottere ud, og det vil i det hele taget være nemmere at indrette. Hvis vi til gengæld har et gulv, der ikke er i særligt god stand eller bare ikke er ret flot, vil det ødelægge hele rummets æstetiske udtryk, og vi vil ikke på samme måde kunne skabe hygge og æstetik.

Med et trægulv er der ingen begrænsninger for, hvad du kan gøre med din indretning, og særligt parketgulvet er en formidabel løsning. Find parketgulv her, hvis du gerne vil have et flot gulv, der bidrager til en hyggelig stemning og et flot udtryk.

 

Stort udvalg af smukke parketgulve

Du kan få parketgulvet i mange forskellige træsorter. En helt oplagt mulighed er eg, som med sin naturlige skønhed vil klæde nærmest alle hjem. Der er dog også mange andre træsorter at vælge imellem, for sortimentet byder på alle følgende typer af træ:

 

  • Eg
  • Ahorn
  • Ask
  • Valnød
  • Bøg
  • Merbau

 

Hver træsort kan noget helt særligt, så det er bare om at vælge netop den, som du synes er flottest. Hvert trægulv er unikt, så du får et gulv, som ingen andre har med masser af personlighed. Uanset hvilken af træsorterne du vælger, vil der være flere forskellige farvenuancer at vælge imellem. Du kan derfor være sikker på at kunne finde et gulv, der lever op til alle dine forventninger, og som vil passe ind i dit hjem.

 

Flere fordele ved parketgulvet

Parketgulvet er for det første utroligt smukt, da det med det flotte spil i træet samt de naturlige årtegninger viser træet fra sin bedste side. Derudover er parketgulvet formstabilt og ekstremt holdbart. Det er et gulv, som er modstandsdygtigt over for revner og sprækker, så det kan altså holde sig rigtig pænt.

Derudover er parketgulvet nemt at lægge, så det kommer ikke til at være et besværligt og uoverskueligt projekt at få dit drømmegulv.

 

Hvis du er klar på at få et nyt gulv og dermed give hele dit hjem et friskt pust, kan du med det samme tjekke de smukke parketgulve ud. Parketgulvet er stilsikkert og alsidigt, så du vil ikke blive træt af det. Jo tidligere du begynder at lede, jo før har du dit drømmegulv, så der er ingen tid at spilde.