home Rejser og ferie Tid til en ferie?

Tid til en ferie?

Du synes måske, at det har været nogle lange, kolde og mørke måneder. Du sidder og kigger på dejlige sommerbilleder, hvor du går rundt i bikini, drikker drinks og spiser is. Du drømmer om at rejse langt væk, få kroppen varmet igennem og få en pause fra hverdagens stres og jag. Budgettet bærer præg af en god jul og en januar-måned med regninger og udsalg, men når mørket og kulden bliver for meget, er en god solstol og en dejlig strand det eneste, den d-vitaminhungrende krop skriger efter.

 

Charterferie med det hele

En charterferie i sydens sol kan lige være sagen, hvis man gerne vil rejse på denne tid af året. Det er dog vigtigt at undersøge, hvor varmt der er på det ønskede rejsemål, som man overvejer at rejse til, inden man booker sin rejse. Det er naturligvis sjovest, når man kan dyppe tæerne og kroppen i vandet, uden at løbe skrigende væk. Hvis man for alvor trænger til sol og varme, kan man vælge rejsemål som Den Dominikanske Republik, Maldiverne, Thailand eller Emiraterne. Hvis man blot ønsker lune temperaturer, som minder om det danske forår og den danske sommer, bør man rejse til Tyrkiet, Spanien, Egypten eller Marokko.

 

Uanset rejsemål, er der ingen tvivl om, at man vil få opladet batterierne, så man kan komme helskindet gennem de sidste kolde måneder i Danmark, inden lysere og varmere tider står for døren.

 

Hvad med økonomien? – fortvivl ej

Ønsker du også at lægge vinterstøvlerne til side, tage klipklapperne på og rejse afsted på en varm ferie i februar eller marts, selvom et enkelt blik på bankkontoen fortæller dig, at dette ikke er en god idé, så fortvivl ej. Online kan man få økonomisk hjælp, så man kan komme på sin drømmeferie og slippe for vinterdepressionen. På Spumanti.dk kan man få et overblik og prissammenligninger, over kviklån, hvor man kan låne lige det man står og mangler eller har brug for mellem 100kr til 400.000kr. På den måde kan man uden tøven og problemer, pakke solbrillerne og nyde en ferie i den varme sommersol.