home Fest og underholdning Tag på ferie på jeres bryllupsdag

Tag på ferie på jeres bryllupsdag

Sponsoreret indlæg

Det er helt almindeligt, at man tager på honeymoon, når man lige er blevet gift. Men det er mindre normalt, at man også fejre alle de andre bryllupsdage. Det er en skam, fordi en ferie er en glimrende måde at huske på, hvorfor man blev gift i første omgang.

 

Hvis I holder øje med tilbudssider, er det relativt nemt at finde gode rejsepriser. Så hvorfor ikke udnytte det, så I kan få fejret, at I har været sammen i alle de år.

 

Hvornår bør man tage på bryllupsrejse?

 

Der er ingen regler, så nogle vælger at fejre deres dag sammen hvert eneste år, mens andre venter ti år i mellem. Det vigtigste er, at I husker hinanden på, hvorfor I har valgt at være sammen.

 

Man tager på honeymoon for at fejre, at man skal bruge resten af livet sammen. Man har tid til at hygge og snakke samme og lægge planer for sit liv sammen. Dette ændrer sig ikke, bare fordi man har 55 års bryllupsdag.

 

I bør altid sætte tid af til hinanden, og selvom I også gør det i hverdagen, kan det være en rigtig god idé at tage en ferie sammen og nyde hinandens selskab.

 

Gør jeres bryllupsdag til noget specielt

 

For mange er bryllupsdagen ikke andet end en dag, hvor man giver hinanden blomster, og måske spiser i en god middag sammen. Men brug dagen til at tænk på hvorfor I valgte hinanden i første omgang.

 

Her er det en god idé at skrive et brev, som I kan give hinanden. Det er en øvelse, som du måske har set i The Marriage Story, hvor deres parpsykolog siger, at de skal skrive, hvorfor de startede med at være sammen.

 

I filmen gør de det for sent, da de allerede har besluttet sig for, at de ikke længere vil være sammen. Derfor bør I gøre det hvert eneste år, så I husker hinanden på, hvorfor I elsker hinanden. I kan tage brevet med på ferie og læse det op for hinanden.

 

Ferieminder skaber bedre forhold

 

Hvis det er lang tid siden, du har været på ferie med din partner, så er der en risiko for, at I også er begyndt at bevæge jer væk fra hinanden. Selvfølgelig skal man kunne leve med sin partner i hverdagen. Men problemet med hverdagen er, at det ofte kan være svært at finde tid til hinanden.

 

På en ferie har I masser af tid sammen, og det er også grunden til, at man får mere lyst til hinanden igen, når man tager på ferie. For nu får man mulighed for at snakke med hinanden, og det kan være svært at nå i hverdagen, når man har travlt med arbejde og måske endda børn.

 

Det er vigtigt at have gode minder sammen, fordi det skaber sammenhold. Det gælder både for minder i hverdagen og på ferier. I har sikkert allerede en masse gode ferieminder. Det er med til at give jer et solidt ægteskab, uanset hvor lang tid I har været gift.