home Rejser og ferie Tag på en forlænget weekend i påskeferien

Tag på en forlænget weekend i påskeferien

Sponsoreret indhold

Miniferie er den lille pause fra hverdagen, hvor mange får slappet af og ladet op sammen med dem, man holder af – eller i sit eget gode selskab. Det er særligt populært at tage på forlænget weekender over påsken, hvor der er en masse helligdag. De fleste tager til varmen, men der er også mange gåde muligheder længere nordpå.

 

Danskernes rejsevaner i påsken

Selvom påskeferien allerede er i fuld gang for danskerne – og rigtig mange er flygtet til udlandet på grund af vejrmeldinger som frost og sne. Det er altid sjovt at se hvor danskerne rejser he i påskeharernes højtid. Der er en tydelig forskel på hvor danskerne rejser hen i vinterferien og påskeferien. Mange flere opsøger kulden på en aktiv skiferie i vinterferien, inden tankerne for alvor vender sig mod sommer og solskin.

Ikke overraskende er der en del overensstemmelser mellem de forskellige rejseudbyderes favorit destinationer. Danskerne er langt hen ad vejen vanedyr, når det gælder ferier. Man tager derhen, hvor man er sikker på at møde varme, sol og lunt vand at dyppe tæer og krop i. Som mange andre år er der nærmest udsolgt af påskerejser. Man skal virkelig skynde sig, hvis man stadigvæk vil have muligheden for at komme sydpå i påsken. Påsken falder tidligt i år, hvilket har medført de tidlige reservationer.

 

Hvor går turen hen?

Helt i top af rejselisten i påskeferien er De Kanariske Øer med Gran Canaria og Tenerife og hvad det angår storbyrejser, så står Rom og Barcelona højt, som de mest eftertragtede rejsemål lige nu. Ifølge Spies går 70 procent af alle vinterrejser – og heriblandt påske, i hvert fald i år – til de populære Kanariske Øer i Atlanterhavet vest for Marokko.

Når det skifter til længere inde i foråret vender danskernes rejselyst sig mod lidt mere nordlige destinationer. Det er feriestederne i Spanien og i det hele taget langs Middelhavet. Tag med et fly til Berlin i stedet for at søge længere sydpå, for at sikre dig en miniferie over påsken. Øst Berlin er særligt præget af nye caféer der blander sig med de gamle bygninger og brede fortove. I midten af byen findes en stor kulturarv, hvor store arkitektoniske bygningsværker kendetegner den preussiske tid. Det er en fantastisk by, som er perfekt velegnet til en forlænget weekend i påsken.

 

Lån penge til ferien

Hvis du har brug for at låne penge til din næste ferie, vil det være oplagt at kigge efter et ferielån. Men ligesom med alle andre typer af lån, er det vigtigt, at du undersøger markedet grundigt på forhånd, da der kan være rigtig mange penge at spare. Jo flere penge du sparer på dit lån, jo mere ferie får du for dine penge. På den måde kan du i stedet bruge pengene på sjov og underholdning, når du tager afsted på din kommende drømmerejse.

Find det bedste ferielån via en samleside, som har flere års erfaring inden for den danske finanssektor, og derfor ved vi også, at flere og flere danskere vælger at bruge en større del af deres indkomst på at rejse. Og det er helt forståeligt. Der har aldrig været flere flyudgange fra den danske lufthavne, og både priserne på hoteller og ikke mindst flybilletter er faldet markant i løbet af de sidste 10 år.