home Rejser og ferie Tag hjemmefra i påsken og oplev maksimal afslappelse

Tag hjemmefra i påsken og oplev maksimal afslappelse

Når påskeferien trænger sig på, kan det være en udfordring at lægge tankerne fra arbejdet og hverdagen helt fra sig, når man befinder sig i de hjemlige omgivelser, hvorfor det kan være en fordel at komme et andet sted hen, hvor det er muligt at koble helt af i hyggelige og afslappende omgivelser. I et tilfælde som dette eller et lignende kan det være en fordel at tage til et feriecenter, hvor der er mange mennesker, og man kan være heldig at møde nye mennesker, mens man får genopladet batterierne.

Mulighed for aktiviteter for enhver smag både til lands og til vands

Hold påskeferie i 2017 hos Dayz, hvor der udbydes et væld af forskellige typer af aktiviteter, hvilket eksempelvis kunne være badeland, svømmehal, minigolf, bowling, fysiske aktiviteter som badminton og meget andet. Dermed slår man to fluer med et smæk, da man både får koblet af fra hverdagen, mens der på samme tid forekommer et ganske fint udgangspunkt for fysiske og sjove aktiviteter med familien og/eller vennerne. Der er også mulighed for oplevelser uden døre, hvilket forekommer i kraft af naturskønne omgivelser, hvor man eksempelvis kan opleve forårets virkning på træer og planter. Der er altså aktiviteter for både børn og voksne, og det er også muligt at lave aktiviteter sammen såsom en tur i badeland, hvilket er en sikker vinder hos mange børnefamilier.

Find den rette hytte til familien og/eller vennerne – bestem selv afrejse og ankomst

Der er dog nogle praktiske ting, man bør holde sig for øje, når man skal bestille en ferie hos Dayz, hvilket eksempelvis kunne være størrelsen på hytten, hvilken helst skulle være i overensstemmelse med det antal af personer, der skal opholde sig i hytten. De største hytter kan kapere 14 personer, mens det på samme måde er muligt at få mindre hytter, hvis man ikke har brug for en større. Det er altså muligt at samle hele familien og/eller vennekredsen til nogle hyggelige dage langt væk fra hverdagen. Herudover besidder Dayz den fordel, at man selv bestemmer ind- og afrejsetidspunkt, således man selv kan bestemme, hvor lang ferien skal være, og det giver også en større fleksibilitet og nemmere planlægning af ferien.