home Gør-det-selv Strik med det unikke sandnes garn

Strik med det unikke sandnes garn

Mangler du garn til dit næste strikkeprojekt? Hos Uldfisken.dk kan du fås sandnes garn, der er nordens største spinderi- og garnproducent. Den store produktion og popularitet kommer af garnets helt unikke og høje kvalitet.

Strik til hele familien

Søger du inspiration, kan du først og fremmest finde det i de forskellige garnhæfter fra sandnes. Her kan du både få til baby og barn, hvor du finder opskrifter på huer, trøjer, bodystockings eller heldragter ligesom du til damer og herrer kan finde opskrifter på cardigans, trøjer, kjoler eller halstørklæder. Hermed kan hele familien blive klædt varmt på i kvalitetsgarn, der blandt andet fås i 100 procent Alpakka, tyk og tynd uld og fritidsgarn. Uanset hvilken stil du søger, kan du finde garn i neutrale farver såsom hvid, beige, gråblå eller marine, der passer til andet tøj, og så kan du få mere farverigt som rød, orange, koral, grøn eller blå, der let kan kombineres med de neutrale farver.

 

Inspiration til jul og tilbehør

Foruden opskrifter og inspiration til familiens helårspåklædning, kan du også få til jul og tilbehør. Sandnes garn har blandt andet udgivet et julehæfte, der både indeholder huer, julesokker og tøfler, ligesom juletræet kan pyntes med engle, kugler, klokker eller kræmmerhuse, så stemningen for alvor mærkes. Mangler du tilbehør til hjemmet, kan du ligeledes finde et interiørhæfte, der blandt andet indeholder puder, klude, grydelapper, viskestykker, for ikke at glemme hæklede små kaniner til børnene. De forskellige hæfter lægger op til inspiration, så du hurtigt kan finde det rette garn og mængder og dermed komme i gang med at strikke med sandnes garn.