home Erhverv Stress kan behandles – Vil du have livskvaliteten tilbage?

Stress kan behandles – Vil du have livskvaliteten tilbage?

Få livskvaliteten tilbage med stresscoaching. Der er mange forskellige symptomer man kan have, hvis man har stress. Man kan sove dårlig om natten, have en masse tankemylder i hovedet hele tiden, hjertebanken, svært ved at falde til ro og så videre. Hvis du har en eller flere af disse symptomer, så har du muligvis stress. Stress kan komme af mange ting, men hyppigst opstår stress af alle de krav, som man føler andre har til en, som måske ikke passer helt til ens ressourcer.

Stress kan behandles, eksempelvis med stresscoach. Her kan du skridt efter skridt vende tilbage til dit ”normale liv”, og herved få livskvaliteten og den indre ro tilbage, da stress nedsætter livskvaliteten, og ens tanker om livet.

Stress er en tilstand, hvor hjernen frigiver stresshormonerne adrenalin og kortisol, og når dette sker, falder lykkehormonet ved navn serotonin. Disse stresshormoner går ind og påvirker måden vores hjerne fungerer på, vores immunsystem, samt hjerte- og karsystem, så alt i alt er stress en alvorlig ting, og der er derfor god grund til at passe på sig selv.

Længerevarende stress kan give symptomer som eksempelvis uro i kroppen, lettere irritabel, lettere til tårer, træthed, hjertebanken, og mange andre både psykiske, mentale og fysiske symptomer.

Jo længere tid man går med symptomerne, jo større konsekvens har det for ens helbred, så det er vigtigt man hurtigt kommer i gang med at finde balancen i livet igen.

Hos et forløb hos en stresscoach vil man kunne få hjælp til mange ting. For det første er det vigtigt at lære at forstå og mærke efter, hvad det er, der stresser en og blive bevidst om, hvilke stresssymptomer man har. Det allervigtigste man kan få hjælp til, er hjælpen til at blive stressfri og blive mere nærværende med sig selv og andre. Komme til at opleve, at man får mere og mere energi, og samtidig kommer til at sove bedre.

Når først man er kommet af med sin stress, kan man få hjælp til at lære og tackle fremtidig stress og få hjælp til at forebygge stress. Igennem forløbet vil man opleve, at man lige så stille øger sin livskvalitet, og alting bliver lidt mere meningsfuldt igen. Et sådan forløb hos en stresscoach giver altså en redskaberne til at dykke helt ind i sig selv og finde ud af at føle sig tilpas med sig selv igen.