home Energibesparelser Spar penge med F2120 varmepumper fra Vølund

Spar penge med F2120 varmepumper fra Vølund

Går du med et ønske om at udskifte dit gamle varmeanlæg med et nyt, som både er effektivt og fyldt med fordele, men som også vil kunne spare dig nogle penge på din varmeregning? Så bør du se nærmere på en af varmepumperne, kaldet F2120 fra Vølund varmepumper. Denne varmepumpe er, ifølge energistyrelsen, den bedste på det danske marked. Dette skyldes blandt andet dens fleksible ydelser, som gør, at den passer ind i de fleste danske hjem. Varmepumpen kan fås med forskellige kilewatt, hvilket betyder, at du kan få en F2120 varmepumpe, som passer perfekt til størrelsen af dit hjem. Derudover er denne varmepumpe både stærk på effektivitet og god på teknik, da den er tilpasset direkte til det skandinaviske klima. Dette gør, at du vil kunne spare en masse penge med netop denne varmepumpe. Læs mere omkring Vølund F2120 i denne guide.

 

En SCOP på fem

Denne varmepumpe har en SCOP på fem. Det betyder, at varmepumpen kan udvinde fem gange så meget energi, som varmepumpen benytter, hvilket er rigtig meget. At den kan det betyder, at du på meget kort tid vil have sparet de penge hjem på din varmeregning, som du har brugt på at købe denne varmepumpe. Der er altså en del penge at spare med denne varmepumpe. Denne varmepumpe er skabt til de skandinaviske hjem, så den vil også kunne holde til alt slags vejr og vil faktisk stadig kunne opvarme dit hjem, selvom der er helt ned til minus 25 grader udenfor. Det er altså en yderst effektiv varmepumpe, som vil kunne opvarme dit hjem uanset størrelsen på dit hus og uanset vejret. Du vil altid have varmt vand. Men der er også mange andre fordele ved denne varmepumpe.

 

Fordele ved en luft til vand varmepumpe

Udover at kunne spare dig for en masse penge og altid være i stand til at opvarme dit hjem, så er her en række andre fordele ved netop denne varmepumpe

 

  • Varmepumpen kan arbejde sammen med andre centralvarmesystemer.
  • Den har energimærket A++.
  • Den har Vølunds nyeste teknologi, som får varmepumpen til at præstere det bedste den kan.
  • Den har et meget lavt støjniveau, hvorimod andre varmepumper godt kan larme.

 

Herefter er det blot op til dig, hvornår du vil begynde at spare penge på din varmeregning.