home Fest og underholdning Skal du holde fest i hjemmet? Her er fordelene ved et festtelt i haven

Skal du holde fest i hjemmet? Her er fordelene ved et festtelt i haven

Står du over for at skulle holde barnedåb, fødselsdag, bryllup eller en hel fjerde festanledning er der tips at hente her, når vi guider dig til en alternativ måde at indramme festen på. Et telt-party kan arrangeres på mange måder, og det handler om at slippe kreativiteten løs og se muligheder frem for begrænsninger.
Læs med her og få øjnene op for, hvordan du kan skabe den helt perfekte fest for dine gæster med personligheden i fokus.

Derfor skal du holde din fest i et telt

Én af de største fordele ved at holde sin fest i et stort telt er, at der er bedre mulighed for at invitere en større skare af gæster, så man slipper for at sidde på skødet af hinanden oppe i en tætpakket lejlighed eller et hus, hvor rummene måske ikke indleder til 40-50 mennesker.
Med et telt kan du skabe de perfekte rammer med plads til hele familien og vennekredsen. Find teltudlejer i Horsens her.

Der findes et vælg af teltudgaver i forskellige størrelser, kvalitet og prisklasser. Det gør det netop nemmere at tilrettelægge brylluppet, barnedåben eller noget tredje efter et særlig bestemt budget. Et bryllup eller en rund fødselsdag behøver ikke være kedeligt, bare fordi det bliver afholdt i et telt, for når det kommer til stykket, handler det om, hvorvidt man har formået at skabe rammerne i form af pynt og stemning.

Skab personlige rammer i et festtelt

Der findes mange muligheder for at skabe de perfekte rammer til festens udsmykning og stemning. Alene borde og stole – skal det være langborde eller runde borde, polstrede stole eller bænke. Start med at find en stil eller tema for festen, der skal danne grundlaget for resten af dekorationen.
Nedenfor finder du forskellige tips til, hvordan du kan præge udsmykningen med personlighed.

  • Lyskæder ned fra loftet og rundt i teltet
  • Friske blomster og grene på bordene – find inspiration til bordopdækning i blade og på nettet
  • Lej dit service ved festarrangørfirmaer – der findes forskellige stile (råt og nordisk, romantisk osv.)
  • Hjemmelavede bordkort og menu skilte
  • Stil en stor plade op af væggen, hvor dine gæster har mulighed for at hænge små sedler op eller skrive med kridt – en personlig hilsen fra festen er sjovt at se tilbage på.

Gør festen ekstra god med flot og spændende festudstyr

Hvad end teltfesten skal lægge op til et sølvbryllup, konfirmation eller fødselsdag er det altid sjovt at gøre noget ekstra ud af det og med spændende udstyr fra festgaarden.dk, kan du med små tiltag skabe noget ekstra underholdning til din fest.

Hvad med at leje en rodeotyr, en skydevogn eller sumobrydningsdragter? Så er underholdningen helt klart hjemme. Eller hvad med at leje en candyfloss maskine, popcornmaskine eller en softicemaskine?

Det er kun fantasien, der sætter grænser og ligegyldigt, hvad anledningen er, er der noget for enhver smag og festtype med teltudlejning og udstyr fra festgaarden.dk.