home Fest og underholdning Skaf professionel magi til dine fester

Skaf professionel magi til dine fester

Tryllekunstner og entertainer Sunny Cagara

Her får du en tryllekunstner, der giver magisk underholdning af høj kvalitet – perfekt til næsten alle festlige arrangementer. Står du også skal bruge en tryllekunstner til en festlig begivenhed? Så er tryllekunstner Sunny Caraga sikkert noget for dig og alle de andre gæster! Magi og tryllekunst i topklasse.

 

Sunny Caraga er en af Danmarks bedste tryllekunstnere og landets førende specialist i tricktyveri og hvem kan ikke lide tryllekunst til fester? Hans stor erfaring som tryllekunstner og entertainer kommer fra alle slags scener, fra Tivoli til Strøget i København, til scener i Berling, New York, London og Las Vegas. Så han ved altså 110%, hvor han kan skabe oplevelser uanset sted og publikum. Hvis du vælger Sunny Caraga som din tryllekunstner, kan du være helt sikker på, at både dig og dine gæster vil grine højlydt og ikke mindst få en uforglemmelig oplevelse med den mest fænomenale tryllekunstner og entertainer i Danmark! Du vil komme til at opleve et sjovt og overraskende show, hvor alle fra publikum vil få en fantastisk oplevelse. Sunny Caraga har lidt af hvert i ærmet – en unik blanding af tryllekunst, tricktyveri, stand-up og tankelæsning – alt i alt den perfekte tryllekunster og entertainer!

 

Tryllekunst

I forestillingen vil Sunny Caraga få alle fra publikum i sin hule hånd, uanset aldersgruppe. Arrangementet med ham som tryllekunstner kan være for en lille gruppe eller for helt op til flere hundrede mennesker.

Folk vil komme til at sidde med åben mund, når de ser, hvad Sunny Caraga kan gøre med sin tryllekunst.

Stand-up

Stand-up magi er kendetegnet ved, at tryllekunstneren optræder ved selvskaber, lige fra små selskaber til eksempelvis op til 500 mennesker i en stor sportshal.

 

Hvad kan jeg forvente af Sunny Caraga?

Du kan forvente, at Sunny vil levere et virkeligt professionelt trylleshow ved din næste fest, uanset sted og publikum. Han er noget for både børn og voksen og har altid publikum i sin hule hånd fra første sekund han står på scenen. Både støre og små vil kunne have det fantastisk sjovt. Du kan forvente en kæmpe succes til et supergodt show samt at blive overrasket, så alle fra publikum kan få lidt at tænke over. Alt i alt er Sunny Caraga utrolig dygtig og forstår at inddrage hele dit publikum – du og resten af publikum vil få et FANTASTISK show.