home Smykker og Mode Six Ames er dansk design af bedste kvalitet

Six Ames er dansk design af bedste kvalitet

Hvis du gerne vil have dansk design, så er Six Ames det bedste bud. Det er lækkert tøj, som er designet af 6 ildsjæle. De bringer hver deres forskellige baggrunde, know-how og evner til designbordet. Six Ames får af den grund det bedste fra 6 vidt forskellige verdener. De er dog alle forelsket i den skandinaviske coolness og de fine franske finesser – en stil, som du kan se går igen i deres smukke kollektioner.

Deres kollektioner er trend-baserede basic styles i de bedste kvaliteter. Det er med til at sikre dig tøj til den bedste pris, som du kan gå med hele tiden – du har faktisk ikke lyst til at tage det af igen. Det skønne og bløde Merino uld er med til at give dig den ultimative blødhed. Merino ulden er også det eneste stof, som du finder i Six Ames basic bluser og bukser. Du er garanteret lækre og bløde bukser og bluser, uanset hvilken en af deres skønne styles, som du køber.

Hvor får du fat i Six Ames?

Six Ames forhandles hos BA10 – du finder hele deres store udvalg her. Du kan forelske dig i deres skønne bluser om og om igen. De findes også i et utal af forskellige styles, som kan passe ind i enhver kvindes garderobe. Deres fine farver er tidløse, hvilke er med til at fremtidssikre din garderobe – uanset hvilken en af bluserne, som du køber.

Hvis du skal fuldende dit outfit, kan du svøbe benene ind i deres skønne bukser. De findes ligesom bluserne i et væld af farver. Du finder både en dyb sort, en flot grøn og en smuk navyblå – der alle kan opdatere din basic garderobe. Six Ames er et mærke, som du forelsker dig i med det samme. Skynd dig at finde dine Six Ames favoritter på BA10.