home Hus og have Sådan vælger du den rette støvsuger

Sådan vælger du den rette støvsuger

I ethvert hjem er der behov for en støvsuger, derfor findes der mange forskellige typer, som kan dække den enkeltes behov. Står du og mangler en støvsuger og er i tvivl om, hvilken type maskine du skal vælge? Så kommer der her en guide over, hvad du kan forvente dig af de forskellige typer. Alt fra økonomi til brugervenlighed spiller ind, når man skal investere i en støvsuger, som man gerne skulle kunne gøre brug af i mange år frem.

støvsuger

Den almindelige støvsuger

Denne støvsuger er klart den mest benyttede og den, der står i flest hjem verden over. Denne type støvsuger er ikke den nemmeste og mest enkle at bruge, da du skal lade en ledning følge dig, og så kan det være en udfordring at få den med rundt i hele huset. Til gengæld er den pålidelig og har ofte holdt sig i god stand i mange år. Sugeevnen er også god til de flestes behov i den almindelige støvsuger.

Håndstøvsugeren

Håndstøvsugeren er for mange den perfekte løsning. Den kan tages frem, selv hvis man har et lille areal, man vil støvsuge på, og det skal gøres hurtigt. I stort set alle håndstøvsugere sidder støvsugeren som en lille håndstøvsuger på midten af skaftet. Det er i virkeligheden den, der suger støv op, og derfor kan den ikke prale med den største sugeevne på markedet. Det er dog en nem og simpel støvsuger at bruge, men til det store hjem kan det blive nødvendigt at have en med mere sugeevne.

Robotstøvsugeren

Denne type er populær og er efterhånden også set i mange hjem. Robotstøvsugeren kan støvsuge hjemme, når du ikke selv er til stede – du skal blot starte den, inden du tager ud af døren. De rum, den kan nå ind til, vil den efterfølgende støvsuge og med et flot resultat. Robotstøvsugeren er betydeligt dyrere end de tidligere nævnte modeller, men hvis man har en stresset hverdag, kan det være en fordel at investere i en af slagsen. Hvis du bor på flere etager, skal man planlægge, hvor og hvornår den skal køre, derudover kan den have svært ved at komme alle de steder, som en normal støvsuger kan.

Læs mere om støvsugere online

Hvis du har lyst til at vide mere om de forskellige støvsugere og få et indblik i en række af de forskellige modeller, der er at finde på markedet, kan du med fordel starte med at tage et kig på en af de mange danske forhandlere af støvsugere, der er at finde på nettet. En af de mere kendte forhandlere af blandt andet støvsugere, er Skousen.dk, som har et alsidigt og bredt sortiment.