home Uncategorized Sådan vælger du den rigtige elevationsseng

Sådan vælger du den rigtige elevationsseng

Elevationssenge er blevet populære de sidste par år. En elevationsseng er en seng med motor, som kan bevæge sengen op og ned til forskellige positioner.

En elevationsseng er både praktisk, hvis du godt kan lide at læse eller se fjernsyn inden sengetid. Der kan sengen nemlig køres op, så du undgår at bøvle med, at pudderne placeres helt rigtigt. Men den kan også være praktisk, hvis du bøvler med ondt i ryggen eller har andre problemer med kroppen, der kan forebygges ved at ligge på bestemte måde. Du kan nemlig også løfte sengen omkring knæene og fødderne.

Men hvilken seng skal du købe? Her kommer fire ting, du bør være opmærksom på, når du skal købe en elevationsseng:

 

Kvalitet

Der findes mange elevationssenge på markedet og med forskellige motorer i. Det er værd at betale for en ordentlig motor, da en billig motor larmer mere og går nemmere i stykker. Tænk på, at du skal bruge sengen hver dag, og at den skal kunne holde i mange år. Et godt pejlemærke er, at gå efter et motormærke du kender.

 

Madrasbremse

En madrasbremse er, som ordet siger, en bremse som sikrer, at madrassen bliver holdt på plads og ikke glider ud af position, når du kører den op og ned.

 

Størrelse på din seng

Elevationssenge fylder generelt mere end en almindelig seng. Men efterhånden må soveværelset gerne være større, og dermed kan sengen også være det. Elevationssengen findes i flere størrelser. Den mindre model er ud i ét, hvor der justeres med én fjernbetjening og er oplagt til en enkelt person. De større modeller er ofte opdelt i to og er ideel til, hvis man sover to mennesker sammen. Så kan hver styre deres egen madras.

Er du blevet forelsket i tanken om en elevationsseng? Så kan du se de bedste elevationssenge hos Sleepzone.