home Gør-det-selv Sådan styrker du hjernen med kreativitet

Sådan styrker du hjernen med kreativitet

Kreativitet. Måske lyder det som en overflødig del af vores hverdag, men det er det absolut ikke. Faktisk er kreativitet en form for hjernegymnastik, og derfor er det essentielt for både børn og voksne, at man forsøger at være kreativ. Vores hjerne er nemlig hele tiden under ”pres” fra Tv’et, computeren og tabletten, hvor hjernen i den grad ikke får lov til at tænke selv. Dette gør, at vores hjerner ikke træner, og dermed ikke udvikler sig, men i stedet bliver doven. Kreativitet behøver dog ikke kun være at klippe og klistre, men det kan faktisk være meget andet.

Lad kreativiteten udfolde sig på dig selv

Er du for eksempel en person, der elsker at gøre noget ud af dig selv, så kan du også lade kreativiteten udfolde sig med et Le Mini Macaron kit på dig selv. Med dette sæt kan du nemlig udfolde din kreativitet på dine egne negle. Hænderne er noget af det, man ser allermest hos et andet menneske, og derfor vil man naturligvis gerne have, at de er pæne. Men med dette sæt bliver de ikke bare pæne. De kan nemlig vise lige præcis, hvem du er. Du kan vise din personlighed på en kreativ måde, og en bonus er, at dine hænder og negle bliver pæne at se på. Det behøver dog heller ikke kun være på en selv, man er kreativ, for der findes også andre muligheder.

Kreativitet af samleobjekter

Sommerferien nærmer sig for alvor med hastige skridt, og det betyder højest sandsynligt familieferier. Hvad enten det er i Danmark eller ikke, så kan kreativiteten godt finde sted. For eksempel er det muligt at finde nogle billige gennemsigtige glas, som I nu kan forvandle til Jeres helt egne. Dette projekt er nemlig noget, I kan være sammen om som hele familie. Det er nemlig muligt at finde Posca tusser på tilbud, som faktisk kan bruges til stort set alle materialer. Tusserne er vandbaserede, og de findes med mange forskellige tykkelser, så der er noget at finde til enhver smag. Det er hyggeligt, og det er kun fantasien, der sætter grænser. Og som du kan fornemme, så kan du faktisk være kreativ på ufattelig mange måder, hvilket betyder, at der er mange måde at lave hjernegymnastisk på. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og det at bruge sin fantasi, er faktisk også hjernegymnastik. Så det er bare med at komme i gang.