home Fitness & Træning Sådan styrker du dine knogler

Sådan styrker du dine knogler

Måske har du symptomer på knogleskørhed eller allerede har fået det konstateret. Eller måske vil du bare gerne have en bedre balance og holdning. Så skal du i gang med at styrke dine knogler og dit skelet med behandlingen Osteostrong.

 

Hvad er OsteoStrong?

OsteoStrong er den nyeste behandling indenfor at forebygge osteoporose. Osteoporose er den knoglesygdom, vi kender som knogleskørhed. Knogleskørhed går ind og svækker knoglerne og dermed hele skelettet. En behandling som OsteoStrong er et system, der går ind og styrker knoglerne og skelettet ved en høj men meget kort statisk belastning, hvor man kommer hele kroppen igennem. Med behandlingen bliver dine knogler og dit skelet trænet helt uden, at du kommer til at svede, og helt uden smerter. Behandlingen udføres af et uddannet sundhedsfagligt personale, som sørger for at skabe det rette forløb for dig. Typisk er én behandling i ugen af knap 10 minutter nok til at forbedre balancen og styrke knoglerne.

 

Forebyg frem for at behandle

Vores skelet skal bære os i mange år, og det er derfor rigtig vigtigt, at vi lærer at lytte til vores krop, når den har brug for en eller anden form for behandling. I dag, hvor vi lever i en meget travl hverdag, kan vi nemt komme til at glemme vores kroppe. Pludseligt kan vi opleve, at vores krop siger fra, når vi har glemt den længe nok. På det tidspunkt har vi ofte presset vores krop så meget, at det vil kræve et længere behandlingsforløb at komme tilbage til en sund og stærk krop.

 

Det kan derfor ikke siges nok gange, at forebyggelse altid er bedre end at behandle. Ved at forebygge kan man komme eventuelle skader i forkøbet, samtidig med at det giver en tryghed, når man ved, at man passer på sin krop.

 

Hvem kan have gavn af behandlingen?

Behandlingen kan som sagt forbygge knogleskørhed, men det betyder dog ikke, at personer, der allerede har fået konstateret knogleskørhed, ikke kan få gavn af behandlingen. Det kan de. Ligeledes kan behandlingen også hjælpe andre personer, der eksempelvis døjer med smerter i ryg og led, eller personer, der bare gerne vil forbedre deres balance og holdning. Det kan også være, at man dyrker en træningsform, som man ved belaster skelettet, og det kan derfor være en god ide at passe ekstra på det, så man kan fortsætte med træningen i mange år endnu.