home Hus og have Sådan sørger du for, at din bolig giver et godt førstehåndsindtryk

Sådan sørger du for, at din bolig giver et godt førstehåndsindtryk

Når det gælder indretning af boligen, er det som regel de store rum såsom køkken, stue og badeværelse, der bliver vægtet højst, men hvis du virkelig ønsker at give dine gæster et godt indtryk af din bolig, så snart de træder ind ad døren, er det med at sætte fokus på indretningen af entreen.

 

På denne side kan du finde alt, hvad du skal bruge til at indrette din entre.

 

Skab hygge og varme med tæpper

Tæpper er en perfekt måde at skabe hygge og varme fra det øjeblik, dine gæster træder ind udefra kulden af. Tæpper skaber både stil og personlig, og det er altid rart at gå på et tæppe i stedet for kolde gulve. Stearinlys og puder kan også bidrage til den hyggelige stemning sammen med tæppet på gulvet.

 

Gør brug af bænke

Bænke, der er egnet til indendørsbrug, er både smarte og praktiske. De er praktiske i den forstand, at du kan bruge den til at sidde på, når du tager sko på. Den kan også bruges til at lægge jakker på, hvis du får gæster, og knagerækken er fyldt op. Det kan godt være, at det ikke ser godt ud med en masse jakker, der bare ligger på bænken, men det er et langt bedre tilbud til dine gæster, end hvis jakkerne skulle lægges på gulvet. Du kan få bænke i mange farver og designs, så det er helt sikkert muligt at finde en, der passer ind i din stil og matcher din farvepalet.

 

Knagerækker og stumtjenere

Knagerækker er velkendte i de fleste familiehjem. Det er en let måde at hænge en hel del jakker og frakker op på langs væggen. Det er dog langt færre, der gør brug af en stumtjener i entreen. Stumtjenere giver ellers et moderne og stilrent udtryk til din entre, men du skal passe på ikke at overfylde stumtjeneren, da den så vil se klodset og rodet ud.

 

Hæng et spejl op

Et spejl i entreen er rart at have, hvis du godt kan lide at tjekke, hvordan du ser ud, inden du går ud ad døren. Et spejl har dog også den praktiske funktion, at det får et rum til at føles større. Så hvis du har en lille entre, kan du med fordel sætte et stort spejl op på en af væggene, og entreen vil med det samme føles mere rummelig.