home Hus og have Sådan skaber du gode dynamikker med plakater

Sådan skaber du gode dynamikker med plakater

Plakater kan mange ting. De kan hylde ting eller personer, de kan pynte i sig selv, og ikke mindst kan de være en del af noget større: For eksempel en større sammenhæng i indretningen eller en del af en opsætning af nærmest en hel collage af plakater. I forbindelse med de trends, man for tiden ser i moderne boligindretning, har plakater igen vundet indpas i de danske hjem. Her er de bedste tips til, hvordan du også inkluderer dem i din bolig.

Tips til at inkludere plakater i indretningen

Plakater til hjemmet kan fås i mange afskygninger og størrelser, og der er stilarter i massevis at vælge imellem. Går man for eksempel efter prikken over i’et til sit minimalistiske hjem, er der i særlig grad mange muligheder og et godt udbud at vælge ud fra. Er denne stil dog ikke dig, er der stadig rig mulighed for at hoppe med på plakatbølgen. Der er nemlig ikke meget, der sætter grænser, hverken i udbuddet af plakater eller af mulighederne for at lade dem pryde sit hjem på bedst mulig vis.

Har du besluttet dig for, at plakater i dit hjem muligvis godt kunne være dig, eller mangler du bare ny inspiration til, hvordan du kan gøre, kan du kigge med her:

  • Tænk over farvepaletten. Hvilke farver skal dine plakater have? Her er det smart at have i tankerne, at de både skal matche hinanden og resten af hjemmet.
  • Tænk på kompositionen. Hvordan skal plakaterne hænge i relation til hinanden?
  • Tænk ud af boksen! En plakat behøver ikke nødvendigvis hænge på væggen.

Gå i gang med din plakatshopping

Er du blevet nysgerrig på, hvad plakater kan gøre for dit hjem, kan du for eksempel tjekke en side som Vissevasse ud. Se deres udvalg her, og find nemt og enkelt de rette plakater til hjemmet. Det er også muligt at finde billede af vægge til inspiration til, hvordan man for eksempel kan hænge sine plakater op, eller til at se eksempler på, hvordan den rette pallette af matchende farver kan gøre en verden til forskel, når det handler om at give det bedst mulige samlede helhedsudtryk.